OnurCiftci26
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hala erkek sanıyorum.Valla ben de seni hal hareketlerinden ilk başta erkek sandım.
Ben hala erkek sanıyorum.Valla ben de seni hal hareketlerinden ilk başta erkek sandım.
Olabilir, herkes gibi konuşuyorum yani farklı bir şeyim yok.Valla ben de seni hal hareketlerinden ilk başta erkek sandım.
Konuya girmek okumak zorunda değilsin.arkadaş yeter ama yani dakika başı dolar konusu açılıyor. dolara bakacaksanız yapmanız gereken ne biliyormusunuz?
Alıntıyı görüntüle
bunu aratmak.
bunu atarak ne kazandın yani merak ediyorum.Konuya girmek okumak zorunda değilsin.
İstediğim konuyu açarım ve sen de karışamazsın. Konuya zorla tıklatmıyorum hadi başka konuya.burası teknoloji forumu. Dolar kaç TL forumu değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu atarak ne kazandın yani merak ediyorum.
ama zaten bir tane açılmış adam konusu için yardım bekliyor ama bu tarz konular anasayfayı dolduruyor bu nedenlede adamın konusunuda kimse göremiyor yanlışmı düşünüyorumEvet açtım. Okumak zorunda değilsin. Ülke gündemi bu?
Doğru düşünüyorsun ancak böyle çoklu konu açılması normalmiş. Ülke gündemiymiş.ama zaten bir tane açılmış adam konusu için yardım bekliyor ama bu tarz konular anasayfayı dolduruyor bu nedenlede adamın konusunuda kimse göremiyor yanlışmı düşünüyorum
Amaçları ihracatı arttırmak evet artıyor ancak vatandaşı düşünen yok her şey ateş pahası oldu.Ham maddeyi dışarıdan aldığımız sürece böyle olacak yol ve köprüden önce fabrikalar kurulması lazımdı Tayyip kimse istemiyor dışarıda dolar yükselecek
Benim korkum bankalardaki milletin 80 milyar doları ona el koyarlarsa şaşırma kimse bu saatten sonra taviz vermez ne tayyip ne dışardaki siyasilerAmaçları ihracatı arttırmak evet artıyor ancak vatandaşı düşünen yok her şey ateş pahası oldu.
gerçek oldu. (** *****)Hayaldi...