Neler Yeni

1 ay mastürbasyon yapmasam 3 günle aynı zevki alir miyim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
kerem erikci
merak ettigim şu normalde sürekli mast yapiyorum fakat 1 ay yapmadim diyelim 3 günde bir yaptıgımla aynı zevki mi alırım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok fazla yapıyorsan ciddi zararı var haberin olsun hemde çok ciddi

Çok fazla yapıyorsan ciddi zararı var haberin olsun hemde çok ciddi
Kürşat hocam haklı ben de zararlarını temmuz sonu öğrenmiştim şimdi yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum. Günlük masturbasyon sayım düştüğü için günler artık bana daha uzun geliyor+biraz günlerden biraz daha zevk alabiliyorum size de tavsiye ederim. Masturbasyon yaptığınız yerlerde başka şeylerle ilgilenin yapasınız kaçıyor. (Oyun oynamak gibi)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat hocam haklı ben de zararlarını temmuz sonu öğrenmiştim şimdi yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum. Günlük masturbasyon sayım düştüğü için günler artık bana daha uzun geliyor+biraz günlerden biraz daha zevk alabiliyorum size de tavsiye ederim. Masturbasyon yaptığınız yerlerde başka şeylerle ilgilenin yapasınız kaçıyor. (Oyun oynamak gibi)
Uzun vadeli çok zararı var hele her gün yapıyorsa vay anam vay birde ben şöyle görüyorum her gün yapan biri psikolojik olarak sıkıntıdadir diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
kerem erikci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapmayın etmeyin

Uzun vadeli çok zararı var hele her gün yapıyorsa vay anam vay birde ben şöyle görüyorum her gün yapan biri psikolojik olarak sıkıntıdadir diye düşünüyorum
Hocam ben günde üçten günde bir'e düşürdüm size göre tımarhanelik olmam lazım. Ama o zamanlar yaşantımı etkilemiyor sanıyordum cidden etkiliyormuş. Spordan falan daha fazla verim almaya başladım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam ben günde üçten günde bir'e düşürdüm size göre tımarhanelik olmam lazım. Ama o zamanlar yaşantımı etkilemiyor sanıyordum cidden etkiliyormuş. Spordan falan daha fazla verim almaya başladım.
Günde 3 nedir bu açık net psikolojik sorun ben her gün dedim sen günde 3 posta diyorsun erkeklik hormonun dahi zarar görür testesteron seviyen düşer sporda yorgunluk hissedersin daha çok varda boşver 😁

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom