musti1824
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 200
- İsim
- Mustafa
Merhaba arkadaşlar ben böyle bir hata yaptım siz yapmayın diye yazıyorum asla bu firmaya geçmeyin ne bir internet bittiğine dair sms alıyorsunuz ne paketiniz bitmiş mesaj gelmiyor bile hesabınıza ek paket tanımlanıyor müşteri hizmetleri robot otomatik mesajı kopayla yapıştır yapıyor mesajları okumuyorlar bile şu şu içeriyor yapıştır gitsin mantığı tt de bile bu kadar saçma bir şey görmedim attığım ilk ss bakarsanız önce hesabıma durduk yere ek paket tanımlanma sms alıyorum daha sonra paketimde daha internetim olduğu gözüküyor daha bitmemiş bile bitmeyen internete ek paket tanımlanıyor daha sonra netgsm uygulamasına girdiğimde 150mb internetim gözüküyor internet kalan hakkınız bile göremiyorsunuz doğru düzgün sürekli buglu her uygulama çık gir yaptıkça bir yükseliyor bir düşüyor internet paketim hala bitmemiş gözüküyor ek paket tanımlandığından beridir mobil erişimi 1 kere bile açmamama rağmen kendi kendine ek paket bir yükselip bir düşüyor gerçekten komik ayrıca şuna de değinmek istiyorum burdaki internet 3 büyük operatörden daha beter tt de kullandığım 15gb internet 1 ay giderken burda kullandığım 15gb video dahi açmıyorum 15 günde bitiyor burda 20 tl ek paketin bir önemi yok bana 20 tlnin lafını mı yapıyorsunuz demeyin vurgulamak istediğim nokta internet paketim güya bitmiş ek paket tanımlanıyor uygulamada internetim var gözüküyor ekstra gelen smsde 2gb küsür internetim daha gözüküyor ve ekstra ek paketten sonra geliyor orası da ayrı komik müşteri temsilcisi desen kopyala yapıştır mantığa dayalı kısacası bu yazdıklarıma rağmen geçmeyi düşünen varsa hayırlı olsun