keremkrekrc
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
merak ettigim şu normalde sürekli mast yapiyorum fakat 1 ay yapmadim diyelim 3 günde bir yaptıgımla aynı zevki mi alırım
17 yıldır mast yapmadım gerekde duymuyorum mast yapmak gerektiğinden fazla yapmakta acizliktirmerak ettigim şu normalde sürekli mast yapiyorum fakat 1 ay yapmadim diyelim 3 günde bir yaptıgımla aynı zevki mi alırım
varmı daha iyisi? sanmam OIUHSFAODHJIOPAFHDJPOASDF17 yıldır mast yapmadım gerekde duymuyorum mast yapmak gerektiğinden fazla yapmakta acizliktir
Kürşat hocam haklı ben de zararlarını temmuz sonu öğrenmiştim şimdi yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum. Günlük masturbasyon sayım düştüğü için günler artık bana daha uzun geliyor+biraz günlerden biraz daha zevk alabiliyorum size de tavsiye ederim. Masturbasyon yaptığınız yerlerde başka şeylerle ilgilenin yapasınız kaçıyor. (Oyun oynamak gibi)Çok fazla yapıyorsan ciddi zararı var haberin olsun hemde çok ciddi
Uzun vadeli çok zararı var hele her gün yapıyorsa vay anam vay birde ben şöyle görüyorum her gün yapan biri psikolojik olarak sıkıntıdadir diye düşünüyorumKürşat hocam haklı ben de zararlarını temmuz sonu öğrenmiştim şimdi yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum. Günlük masturbasyon sayım düştüğü için günler artık bana daha uzun geliyor+biraz günlerden biraz daha zevk alabiliyorum size de tavsiye ederim. Masturbasyon yaptığınız yerlerde başka şeylerle ilgilenin yapasınız kaçıyor. (Oyun oynamak gibi)
Erken boşalma yaşarsın.merak ettigim şu normalde sürekli mast yapiyorum fakat 1 ay yapmadim diyelim 3 günde bir yaptıgımla aynı zevki mi alırım
Hocam ben günde üçten günde bir'e düşürdüm size göre tımarhanelik olmam lazım. Ama o zamanlar yaşantımı etkilemiyor sanıyordum cidden etkiliyormuş. Spordan falan daha fazla verim almaya başladım.Uzun vadeli çok zararı var hele her gün yapıyorsa vay anam vay birde ben şöyle görüyorum her gün yapan biri psikolojik olarak sıkıntıdadir diye düşünüyorum
ne gibi sorunları var açabilirmisiniz kürşat hocam.Çok fazla yapıyorsan ciddi zararı var haberin olsun hemde çok ciddi
Günde 3 nedir bu açık net psikolojik sorun ben her gün dedim sen günde 3 posta diyorsun erkeklik hormonun dahi zarar görür testesteron seviyen düşer sporda yorgunluk hissedersin daha çok varda boşverHocam ben günde üçten günde bir'e düşürdüm size göre tımarhanelik olmam lazım. Ama o zamanlar yaşantımı etkilemiyor sanıyordum cidden etkiliyormuş. Spordan falan daha fazla verim almaya başladım.
1 ay dayanamazsınmerak ettigim şu normalde sürekli mast yapiyorum fakat 1 ay yapmadim diyelim 3 günde bir yaptıgımla aynı zevki mi alırım