Aynı paraya değil 1,5k daha pahalıaynı paraya bugün 6750xtli hali satılıyor
geri ödeme var kankimAynı paraya değil 1,5k daha pahalı
Peşin fiyatına evet ama ben taksitle hesap ettiğim için gene üstüne 1-2 k oynuyoraynı paraya bugün 6750xtli hali satılıyor
aynen bende bunu demeye çalışıyordumAynı paraya değil 1,5k daha pahalı
geri ödeme nasıl oluyor ilk defa duydum merak ettimüstğne 17kya gidip şuan satılan 6750xtli sistemi alırsan cebinde 4.5 kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
geri ödeme var kankim
evet de sadece ekran kartında geçerli 6700xt ile 6750xt ile çok büyük farklar yok overclock ile aynı değerler görülür
Evetgeri ödeme nasıl oluyor ilk defa duydum merak ettim
evet de sadece ekran kartında geçerli 6700xt ile 6750xt ile çok büyük farklar yok overclock ile aynı değerler görülür
asusa başvuruyosun çok bi bilgim yok ama 1100 lira geri ödeme alırsın ama o oc fikrini çıkar aklından aralarında baya fark var sonuçta ayrıca oc atarsan amd bu wattmanı yersin kafanageri ödeme nasıl oluyor ilk defa duydum merak ettim
performans testlerine baktım oyunların kimi oyunda geçiyor 15-20fps ile kimi oyunu aynı gene tabi iyidir çok kullandım oc yaparak sadece 1 kere watman hatası aldım oda biostan yanlış ayar yaptığım içinasusa başvuruyosun çok bi bilgim yok ama 1100 lira geri ödeme alırsın ama o oc fikrini çıkar aklından aralarında baya fark var sonuçta ayrıca oc atarsan amd bu wattmanı yersin kafana
fiyatıda kötü değil hocam hayırlı olsun sizeNe yaparsın mecbur taksitle almak gerekiyor zaten görüyorsun dolar arttı şuan aynı sistem özellikli bilgisayar alsam 19k dan başlıyor 1-2k kar yapmış oluyorum o acıdan düşününce karda oluyor insan