1 Ay Ücretsiz Discord Nitro

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
437
Merhaba bana 1 ay ücretsiz discord nitro geldi ve alabilmem için kredi kartı istiyor ve 1 ay yada 1 yıl seçmemi istiyor ininalimi yazsam sonraki aylarda para çeker mi kendiliğinden ?

Merhaba bana 1 ay ücretsiz discord nitro geldi ve alabilmem için kredi kartı istiyor ve 1 ay yada 1 yıl seçmemi istiyor ininalimi yazsam sonraki aylarda para çeker mi kendiliğinden ?
İptal edersen para çekmez. Zaten bakiye yetersiz der çekemez parayı. Bana da gelmişti Papara ile almıştım. 1 yıl seçsen bile 1 aya iptal oluyor.

Yenilenme tarihi geldiği zaman kartının içinde yeterli para verse o parayı çeker ancak içinde para yoksa "karttan şu süre boyunca para çekemediğimizde nitronu alacağız." diye bir mesaj gelir.

Yani kısacası içi boş bir ininal kartını yaz geç.

Yenilenme tarihi geldiği zaman kartının içinde yeterli para verse o parayı çeker ancak içinde para yoksa "karttan şu süre boyunca para çekemediğimizde nitronu alacağız." diye bir mesaj gelir.

Yani kısacası içi boş bir ininal kartını yaz geç.
20 tl var aldım nitro yu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,809
Üyeler
189,729
Son üye
espadad
Geri