16Yaş kaç kankim?
Sıkı spor yaparsan 5-6 kilo verebilirsin hatta 1-2kilo daha fazla da olabilir
Bide zayifladiktan sonra kas yapmayı dusunuyorum yapabilirmiyimSıkı spor yaparsan 5-6 kilo verebilirsin hatta 1-2kilo daha fazla da olabilir
Daha yaşın küçük değil mi ?Bide zayifladiktan sonra kas yapmayı dusunuyorum yapabilirmiyim
Zayıflamak için değil. Önce yağları güzelce eritsin . (Kendimden biliyorum )Daha yaşın küçük değil mi ?
13 yaşında hafif ağırlıklar yapılabilir deniyor ben 16 yım zaten fazla kas yapmicam görünüş güzel olsun yeterDaha yaşın küçük değil mi ?
Bide ben yazın babamın iş yerinde çalısicsm müşterilere halı dagitiyorum mesela 3.kata asansorsuz 7 8 halı tasiyorim bunun zayıflamaya da faydası olurmuZayıflamak için değil. Önce yağları güzelce eritsin . (Kendimden biliyorum )
Tabii ki olur. Düzenli egzersiz yaparsan da rahatlıkla istediğim kiloya erişirsin ama lütfen bırakma. Pes etmeden yaparsan sporunu emin ol istediğin kiloya ulaşırsın. Ben de yakın zamanda tekrar başlayacağım İnşallah13 yaşında hafif ağırlıklar yapılabilir deniyor ben 16 yım zaten fazla kas yapmicam görünüş güzel olsun yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide ben yazın babamın iş yerinde çalısicsm müşterilere halı dagitiyorum mesela 3.kata asansorsuz 7 8 halı tasiyorim bunun zayıflamaya da faydası olurmu
1 ayda 15 kilo verdim başarılımıTabii ki olur. Düzenli egzersiz yaparsan da rahatlıkla istediğim kiloya erişirsin ama lütfen bırakma. Pes etmeden yaparsan sporunu emin ol istediğin kiloya ulaşırsın. Ben de yakın zamanda tekrar başlayacağım İnşallah
Hwy maşallah1 ayda 15 kilo verdim başarılımı