Neler Yeni

2 Ayda 20 Kilo Verdim!

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Anladım hocam teşekkürler peki hangi markayı önerirsiniz ve nasıl kullanmam gerekiyor?
Bu arada kalp rahatsızlığın olduğu için uyarmak istedim eğer birisi sana L Carnitine - Thermo ve Pre Workout gibi ürün önerilerinde bulunrsa bunlarsı sakın kullanma ürünlerde sıkıntı olduğu için söylemiyorum kalp çarpıntısı yapar nabızı yükseltir bu ürünler o yüzden kullanma diyorum.

MOON_MVR

80+ Bronze
Bu arada kalp rahatsızlığın olduğu için uyarmak istedim eğer birisi sana L Carnitine - Thermo ve Pre Workout gibi ürün önerilerinde bulunrsa bunlarsı sakın kullanma ürünlerde sıkıntı olduğu için söylemiyorum kalp çarpıntısı yapar nabızı yükseltir bu ürünler o yüzden kullanma diyorum.
Bunu öğrenmem iyi oldu hocam

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Evet arkadaşlar yaş 35 boy 186
Başlıkta belirttiğim üzere 2 ayda 120 kilodan 100 e kadar düştüm.
Düzenli bir beslenme, kalori açığı ve haftada üç gün spor salonu üyeliğinde ağarlık ve kardiyo egzersizleri ile aç kalmadan hatta çok daha güzel yiyerek kilo verdim.
Eğer bende deniyorum olmuyor yapamıyorum diyorsanız mutlaka yanlış yaptığınız bir şeyler vardır.
Kilo vermek için aç kalmak bile en büyük yanlışlardan bir tanesi!
Maksat kilo vermek değil aslında yağ kaybetmek diyelim tam da bunu yaptım.
Hocam 2 ayda 20 kg normal değil altta bir hastalık olabilir dikkat edin.

ByCravL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hassan
Diyet sadece terazideki rakamları değiştirir aslında sen kilo değil %80 civarında ödem atmış olabilirsin. Şimdi spora başlayarak ağarlık ve kardiyo antrenmanlarına başlarsan yemeni de biraz daha düzeltirsen makroları düzenli bir şekilde ayarlarsan hem kas kazanıp hem yağ yakarsın ve vücudunda ki değişime sen bile hayret edersin.
10 kilo ödem olur mu hocam 😅 ödem dediğin ilk 2 3 kilo olur ki oda hızlıca gider zaten. 10 kiloda kalmasının sebebi oluşturduğu kalori açığının artık yetmemesinden. Daha fazla oluşturması lazım oda egzersiz ile mümkün. Günde 1 saat yürüyüş yapsa bu şekilde devam ederse kilo vermeye devam eder.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Hocam 2 ayda 20 kg normal değil altta bir hastalık olabilir dikkat edin.
Daha önce de bu şekilde kilo verdiğim zamanlar oldu çok şükür bir problemim yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 kilo ödem olur mu hocam 😅 ödem dediğin ilk 2 3 kilo olur ki oda hızlıca gider zaten. 10 kiloda kalmasının sebebi oluşturduğu kalori açığının artık yetmemesinden. Daha fazla oluşturması lazım oda egzersiz ile mümkün. Günde 1 saat yürüyüş yapsa bu şekilde devam ederse kilo vermeye devam eder.
10 kilo olmasa da en az 6 7 kilo ödem olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,838
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom