Neler Yeni

1 Bitcoin 310.000 TL Oldu! Dünya Düzeni Değişiyor

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Alıntıyı görüntüle

Yeni dünya düzenine hoş geldiniz arkadaşlar. An itibari ile 1 BTC 42.5$ seviyesine çıktı ve 310.000₺ den işlem görüyor. Madeni ve kağıt paraların çöp olduğu dijital para birimlerinin gerçek olduğu bir döneme girdik.

Bundan dolayı da Eth gibi madenlerde katlanarak değerlendi. Hani ekran kartı falan soruyorsunuz ya ha işte unutun onu.
Abi çok fazla anlamadığım için sorma gereği duyuyorum bu bitcoinin artmasının piyasada ne gibi kötü etkileri olur ?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Abi çok fazla anlamadığım için sorma gereği duyuyorum bu bitcoinin artmasının piyasada ne gibi kötü etkileri olur ?
Bitcoin değil de ethernumun ekran kartlarını etkilemesi olağan bir durum stok bulunamayabilir
Bitcoin ile ilgili bir fikrim yok

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Hayır yani nereyi kazıyoruz ki kazılacak yer neresi yani? Aklım almıyor hala bitcoini? Düşünsenize altın madeni olsa size orayı kazdırmazlar. Ama sanal bir yerde maden var ve kazıyorsunuz. Aslında emperyalist güçlerin orayıda ele geçirip size bırakmaması gerek. Benim bitcoini o sebeble aklım almıyor. Birisi bitcoini bana A dan Z ye anlatırsa çok müteşekkir olurum.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Bence firmaların btc ye özel ekran kartı çıkarmaları lazım
zaten var. btc ekran kartı ile değil asic ler ile kazılır. ona da btc ye özel ekran kartı denir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Bitcoinin ekran kartı fiyatlarıyla ne ilgisi var bilmiyorum açıklayabilecek var mı

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Hayır yani nereyi kazıyoruz ki kazılacak yer neresi yani? Aklım almıyor hala bitcoini? Düşünsenize altın madeni olsa size orayı kazdırmazlar. Ama sanal bir yerde maden var ve kazıyorsunuz. Aslında emperyalist güçlerin orayıda ele geçirip size bırakmaması gerek. Benim bitcoini o sebeble aklım almıyor. Birisi bitcoini bana A dan Z ye anlatırsa çok müteşekkir olurum.
Bitcoin dediğimiz şey block zincirlerinden oluşur. bu zincirleri ekran kartlarımız kırar işlem yaparak. buna da kazmak denir. aslında kazmıyorsun. işlem yaparak zincirleri çözüyorsun.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bitcoinin ekran kartı fiyatlarıyla ne ilgisi var bilmiyorum açıklayabilecek var mı
Bitcoin' in alakası yok. Altcoinlerin var. Altcoinlerin bazıları Ekran kartı ile kazılıyor. Mining yapanlar ekran kartı aldıkça kart kalmıyor.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Galaks-i Reisimiz çözüm bulur :cool:

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
aGA benim yolu aç mining yapcam

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro

Ekran kartını kullanarak bitcoin kazıyorsun. Yani bitcoinin degeri 50.000 tl iken ekran kartı fazla kimse almıyordu. şimdi degeri olmuş 310.000 tl o sebeble eskiye nazaran ekran kartı daha çok alıyorlar. Bu sebeble ekran kartı stoklarda kalmadıgı için pahalılanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom