Hocam göndermek bu toplum ile pek de mümkün görünmüyor maalesefBu hırsızlar iktidarını 28 mayıs'ta göndermeliyiz yoksa durum çok kötü Türkiye Cumhuriyetinin sonu yakındır.
Ya ben aslında bunu iletişim problemi ve kara propagandalar yüzünden olduğunu düşünüyorum mevzular açık mikrofonda mesela gerçekten beni tatmin edici cevaplar verdiKarşısında Adam Yok Maşallah Hep Adama Çalışıyorlar Ben Artık Şüphe Duyuyorum
Tatmin Edici Cevaplar Verdi Tamam Bende İzledim Ama Adamın Adı Çıkmış Dokuza İnmiyor Sekize Ben Bir Şey Demiyorum Ne Diyeyim Allah sonumuzu hayretsinYa ben aslında bunu iletişim problemi ve kara propagandalar yüzünden olduğunu düşünüyorum mevzular açık mikrofonda mesela gerçekten beni tatmin edici cevaplar verdi
Hocam daha Steamın doları 20tl olarak aldığı günleri göreceğiz artık Türkiye'de lisanslı oyun oynayan kalır mı bilememDolar 10 olduğunda neyse en azından dolar gördüğümüzde sonuna 0 ekle geç diye dalga geçiyordum kendimce şimdi 2 ile çarpıp sonuna 0 ekleyeceğim her türlü işim zorlaştı
Amin hocamTatmin Edici Cevaplar Verdi Tamam Bende İzledim Ama Adamın Adı Çıkmış Dokuza İnmiyor Sekize Ben Bir Şey Demiyorum Ne Diyeyim Allah sonumuzu hayretsin