Neler Yeni

1 dolarla 15+25 dolar kazanmak

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
TC Kimliklerin bir algoritması vardır ve buna göre oluşturulur. Bu yüzden yanlış TC kimlik yazdığında uygulama bunu anlayabiliyor. Siz doğru kimliği yazıp isminizi yanlış yazdığınızda ise sizin TC Kimliğini sorgulayıp isminizi öğreniyor ve oradan doğrulama yapıyor. Yani bilgileriniz onlarda yok. İnternetten TC Kimlik algoritması şeklinde bakarsanız bulabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Triss Merigold sizde sormuşsunuz, cevap olması açısından sizi de etiketleyeyim.
Bildiğim kadarıyla kimlik bilgilerini isterken sadece T.C kimlik numaranı ve ismini istemiyorlar, seri numaranı da istiyorlar. Bu seri numarasının da belli bir algoritması yok diye biliyorum. Dolayısıyla seri numarasını yanlış yazabilmemiz gerek ama yazamıyoruz, demek ki bu bilgiye de erişim sağlayabiliyorlar. Yanlışım varsa düzelt lütfen çünkü bu konular hakkında bir bilgim yok, sadece aklımda oluşan sorular bunlar.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bildiğim kadarıyla kimlik bilgilerini isterken sadece T.C kimlik numaranı ve ismini istemiyorlar, seri numaranı da istiyorlar. Bu seri numarasının da belli bir algoritması yok diye biliyorum. Dolayısıyla seri numarasını yanlış yazabilmemiz gerek ama yazamıyoruz, demek ki bu bilgiye de erişim sağlayabiliyorlar. Yanlışım varsa düzelt lütfen çünkü bu konular hakkında bir bilgim yok, sadece aklımda oluşan sorular bunlar.
Burada mantığı kafanızda oturtabilirseniz çok rahat şekilde anlayacaksınız, basitçe anlatmaya çalışayım. TC Kimlik numarasının bir algoritması var ve gerçek olup olmadığı anlaşılabiliyor. Bu yüzden TC Kimlik numarasını doğru girmek zorunlu, burası basit. Daha sonra siz doğru TC kimlik numaranız ile birlikte tüm bilgilerinizi doğru girip yalnızca seri numaranızı yanlış yazsanız bile bunu anlıyor çünkü misal aşağıdaki verdiğim linkten bu doğrulanabiliyor. Sizin verdiğiniz bilgileri aşağıdaki linke uygun şekilde girip, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilecekleri bir sistem kurmaları çokta zor olmasa gerek. Zaten size "seri numaranız yanlış" gibi bir uyarı vermiyor "kimlik bilgileriniz hatalı" diyor çoğu site. Yani bu da direkt hangisinin hatalı olduğunu bilmediği; fakat doğrulamanın başarısız olduğu anlamına geliyor.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Agalar bilmiyorum bu konular yasak mı emin değilim. Yasaksa kaldırayım konuyu.

Ama kaybedecek hiçbir şey olmadığı için herkes kazansın isterim. Yeni uygulama borsası var, yeni üyelere; 1 dolarla 15+25 dolar kazanıyorsunuz. İsmi Abra. Play storeden abra isimli uygulamayı indiriyorsunuz. kayıt oluyorsunuz refimle olursanız 25 dolar veriyor. Refsiz de veriyor mu emin değilim.
Kimlik onayı yaptıktan sonra 1 dolar atıp 1 gün bekletiyorsunuz 15 dolar veriyor.
15 doları da 1 ay beklettiğinizde 25 dolar veriyor. Toplamda 40 dolar kazanç sağlıyorsunuz.

Ref kodumu isteyenlere atarım. Bana kazanç geldiğinde 5 dolar da ben veriyorum.

Edit: ilgilenen arkadaşlar olursa özelden yardımcı olurum.

Edit 2: arkadaşlar kimlik satma muhabbeti değil bu. Yabancı kaynaklı onlarca banka var onlara da kimliğinizi veriyorsunuz. Borsada işlem yapmak için kimlik şart. Güvenmeyen arkadaşlar gider araştırmasını yapabilir. Elinizde google var. Abra isimli şirket nedir ne yapar. İçinize sinerse kaydolursunuz. yoksa sıkıntı değil.

Edit 3: 1 dolar 24 saat beklettim ve 15 dolar şuan hesabımda pending durumunda. 5-7 iş gününde yansıyacak.
Dolandırıcım var saolun

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Agalar bilmiyorum bu konular yasak mı emin değilim. Yasaksa kaldırayım konuyu.

Ama kaybedecek hiçbir şey olmadığı için herkes kazansın isterim. Yeni uygulama borsası var, yeni üyelere; 1 dolarla 15+25 dolar kazanıyorsunuz. İsmi Abra. Play storeden abra isimli uygulamayı indiriyorsunuz. kayıt oluyorsunuz refimle olursanız 25 dolar veriyor. Refsiz de veriyor mu emin değilim.
Kimlik onayı yaptıktan sonra 1 dolar atıp 1 gün bekletiyorsunuz 15 dolar veriyor.
15 doları da 1 ay beklettiğinizde 25 dolar veriyor. Toplamda 40 dolar kazanç sağlıyorsunuz.

Ref kodumu isteyenlere atarım. Bana kazanç geldiğinde 5 dolar da ben veriyorum.

Edit: ilgilenen arkadaşlar olursa özelden yardımcı olurum.

Edit 2: arkadaşlar kimlik satma muhabbeti değil bu. Yabancı kaynaklı onlarca banka var onlara da kimliğinizi veriyorsunuz. Borsada işlem yapmak için kimlik şart. Güvenmeyen arkadaşlar gider araştırmasını yapabilir. Elinizde google var. Abra isimli şirket nedir ne yapar. İçinize sinerse kaydolursunuz. yoksa sıkıntı değil.

Edit 3: 1 dolar 24 saat beklettim ve 15 dolar şuan hesabımda pending durumunda. 5-7 iş gününde yansıyacak.
Hocam aldın mı parayı, yoksa kimliğini verdiğinle mi kaldın?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919