Neler Yeni

1 dolarla 15+25 dolar kazanmak

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Ben araştırmadım nedir bilmiyorum coinbase'e vermiştim kimlik çünkü bildiğim güvendiğim bir borsaydı.
Ben şu an gerek duymadığım için vermeyeceğim.
Coinbase gibi başka güvenilir yerler var mı kampanyaları devam eden? 1 ay sonra 18 olacağım değerlendirmek isterim.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
1 2 ay sonra patlar herkesin kimliği ortalarda gezer ben olsam yapmam şahsiyet meselesi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,052
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Herkes kimliğinizi satmayın demiş ancak aklıma şöyle bir şey geldi. Uygulama kimlik bilgilerimizi istediğinde yanlış bilgiler yazamıyoruz. Dolayısıyla zaten bilgilerimiz onların ellerinde olsa gerek diye düşünüyorum. Bu mesajı bir şey bildiğim için değil, bilmediğim için yazıyorum. Bir soru olarak düşünebilirsiniz. Kimlik bilgilerimize zaten sahipler, o halde bilgileri oraya girmekte bir sorun olmamalı, doğru muyum?
Hala kimliğiniz çalınır diyenlerden kimse bu soruyu cevaplamadı. Ona göre yapacağım veya yapmayacağım. :peepo2:

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Hala kimliğiniz çalınır diyenlerden kimse bu soruyu cevaplamadı. Ona göre yapacağım veya yapmayacağım. :peepo2:
Sanırım bir sistem tarafından kontrol ediliyor öyle kafasına esen gidip de site açınca herkesin bilgilerini eline geçiremez.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,052
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Sanırım bir sistem tarafından kontrol ediliyor öyle kafasına esen gidip de site açınca herkesin bilgilerini eline geçiremez.
Peki yetkililer böyle bir sistemi önüne gelen herkese veriyor mu?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Buradaki kimlik muhabbeti bankaya verilen kimlikle aynı işlevde. Bana yurtdışından para geldiğinde westerunionla ziraat bankasından çekerken kimliğimin fotokopisini çekiyorlardı. İşlemin bana yapıldığını teyit etmek için o yüzden istiyorlar. Bir de kimliğimizi önceden bilmiyorlar. Sadece siteye yazdiklarimiz ve kimlik bilgileri uyuşuyor mu diye kontrolden geçiriyorlar. Bir de selfie kimlikle uyuşuyor mu diye. Aslında illegal işleri önlüyorlar bunu yaparak. Böyle de söylenebilir.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
2 haftadır bende gördüğüm için yapmamıştım ama çoğu yapmış ve kazanmış. Ben de şansımı denedim. En fazla 1 dolar kaybederiz. Öğrenciyim ve kira ödüyorum şansımı denedim. Aslında denemekte fayda var.
kimlik bilgini satmış oluyorsun.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,052
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Buradaki kimlik muhabbeti bankaya verilen kimlikle aynı işlevde. Bana yurtdışından para geldiğinde westerunionla ziraat bankasından çekerken kimliğimin fotokopisini çekiyorlardı. İşlemin bana yapıldığını teyit etmek için o yüzden istiyorlar. Bir de kimliğimizi önceden bilmiyorlar. Sadece siteye yazdiklarimiz ve kimlik bilgileri uyuşuyor mu diye kontrolden geçiriyorlar. Bir de selfie kimlikle uyuşuyor mu diye. Aslında illegal işleri önlüyorlar bunu yaparak. Böyle de söylenebilir.
Ziraat bankasından parayı çekerken kimliğin fotokopisini Ziraat bankası mı çekiyor?
Kontrolden geçirebilecekleri bir sisteme sahip iseler bu onları güvenilir yapmaz mı?
Nihayetinde milyonlarca kimliğin bulunduğu bir veri tabanından bilgi kontrolü yapma erişimini elde etmek o kadar kolay değildir herhalde.
Yani bağımsız bir şekilde çalışan ve kimlik çalma ihtimali olan bir oluşuma bu denli bir erişim veriliyorsa büyük bir sıkıntı diye düşünüyorum.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
hiçbir şey yapmadan biri bana 40 dolar verecek, vay be ne iyi niyetli adamlarmış

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Ziraat bankasından parayı çekerken kimliğin fotokopisini Ziraat bankası mı çekiyor?
Kontrolden geçirebilecekleri bir sisteme sahip iseler bu onları güvenilir yapmaz mı?
Nihayetinde milyonlarca kimliğin bulunduğu bir veri tabanından bilgi kontrolü yapma erişimini elde etmek o kadar kolay değildir herhalde.
Yani bağımsız bir şekilde çalışan ve kimlik çalma ihtimali olan bir oluşuma bu denli bir erişim veriliyorsa büyük bir sıkıntı diye düşünüyorum.
Eğer kimlik olmazsa herhangi bir anonim birisi fake isimler yazarak kara para aklayabilir. Ya da birçok illegal iş yapabilir. Bu da bir nevi selfie kimlikle sen olduğunu kanıtlıyorsun. Borsa pşyasaları böyle maaleaef. Zamanında ben btc 9000 TL iken 500 liralık alacaktım. Btctürk vardı o zamanlar sırf kimlik istediler diye caymıştım. O zamanlar kimliğe takılmasaydım şimdi epey param olacaktı. Prosedürler böyle yapacak bir şey yok.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,052
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Eğer kimlik olmazsa herhangi bir anonim birisi fake isimler yazarak kara para aklayabilir. Ya da birçok illegal iş yapabilir. Bu da bir nevi selfie kimlikle sen olduğunu kanıtlıyorsun. Borsa pşyasaları böyle maaleaef. Zamanında ben btc 9000 TL iken 500 liralık alacaktım. Btctürk vardı o zamanlar sırf kimlik istediler diye caymıştım. O zamanlar kimliğe takılmasaydım şimdi epey param olacaktı. Prosedürler böyle yapacak bir şey yok.
Böyle ancak kimlik bilgilerimizin doğru olup olmadığını rahatlıkla kontrol edebilen bir şirketin biz kimlik bilgilerimizi vermeden de bizim için tehlike yaratması gerekmiyor mu? Sonuçta yanlış bilgi yazdığımızda yanlış bilgi girdiniz diyor, demek ki doğru bilgi zaten ellerinde.

.......

80+ Bronze
Trendyol dan alışveriş yaptım,kredi kartım çalındı.Yani en güvendiğiniz siteler yüzünden bile sosyal medyada çalınma işlemleri oluyor.Herkes kimlik çalma üzerine yoğunlaşmış saçma.

Top Bottom