Neler Yeni

1 dolarla 15+25 dolar kazanmak

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Böyle ancak kimlik bilgilerimizin doğru olup olmadığını rahatlıkla kontrol edebilen bir şirketin biz kimlik bilgilerimizi vermeden de bizim için tehlike yaratması gerekmiyor mu? Sonuçta yanlış bilgi yazdığımızda yanlış bilgi girdiniz diyor, demek ki doğru bilgi zaten ellerinde.
Bilgilerin doğruluğuna attığın kimlikle kanıtlıyorsun. Yani ellerinde kimliklerimizin olması bir teori evet. Ama oraya yanlış bilgi girdiğinde sen kimliği atmadığın sürece fark etmezler. Çoğunluk selfie ve kimlik fotosu uyuşuyor mu diye bakıyor.

uydu3

80+ Silver
Kimlik olayını amma abartmışsınız 2009 2015 mernis bilgileri geziyor tüm türkiyenin ve bunu çok kolay şekilde bulabilirsiniz yani :D Daha geçen yemeksepeti olayında 20k nın açık adres tel noları paylaşıldı ve ellerinde 60m hesapın bilgisi var çokta değerli değil yani sizin kimlik bilgileriniz :D Yapmak isteyen vardır yoktur ona karışamam ama adamı linçlemeyin

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Kimlik olayını amma abartmışsınız 2009 2015 mernis bilgileri geziyor tüm türkiyenin ve bunu çok kolay şekilde bulabilirsiniz yani :D Daha geçen yemeksepeti olayında 20k nın açık adres tel noları paylaşıldı ve ellerinde 60m hesapın bilgisi var çokta değerli değil yani sizin kimlik bilgileriniz :D Yapmak isteyen vardır yoktur ona karışamam ama adamı linçlemeyin
Aynen öyle demek istediğim bu. Çok iyi açıkladın.

En İyi Cevap
1
Bu arada arkadaşlar kimlik bilgilerimiz her yerde var (bkz : Mernis dataları, Yemeksepeti dataları ve daha birçok yer.)
Herkes kimliğinizi satmayın demiş ancak aklıma şöyle bir şey geldi. Uygulama kimlik bilgilerimizi istediğinde yanlış bilgiler yazamıyoruz. Dolayısıyla zaten bilgilerimiz onların ellerinde olsa gerek diye düşünüyorum. Bu mesajı bir şey bildiğim için değil, bilmediğim için yazıyorum. Bir soru olarak düşünebilirsiniz. Kimlik bilgilerimize zaten sahipler, o halde bilgileri oraya girmekte bir sorun olmamalı, doğru muyum?
@DOGANALPASLAN Hocam biliyor musun sorunun cevabını ?
Bence buradaki onay mevzusu insanlar tarafından değil de bir sistem tarafından yapılıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bu arada arkadaşlar kimlik bilgilerimiz her yerde var (bkz : Mernis dataları, Yemeksepeti dataları ve daha birçok yer.)

@DOGANALPASLAN Hocam biliyor musun sorunun cevabını ?
Bence buradaki onay mevzusu insanlar tarafından değil de bir sistem tarafından yapılıyor.
Hocam bunu bilmiyorum maalesef.
Ama bilgiler olası kara para aklamak için toplanıyor. Eğer sağlam partnerlikleri varsa sorun olmaz ama burada o yüzden ben güvenemedim.

Bu sitede coinbase'e bile dolandırıcı dediler hocam, airdrop ve blockchain mantığından uzak kişiler var maalesef.
Bu sorduğun soruyu bilmiyorum.

En İyi Cevap
1
Hocam bunu bilmiyorum maalesef.
Ama bilgiler olası kara para aklamak için toplanıyor. Eğer sağlam partnerlikleri varsa sorun olmaz ama burada o yüzden ben güvenemedim.

Bu sitede coinbase'e bile dolandırıcı dediler hocam, airdrop ve blockchain mantığından uzak kişiler var maalesef.
Bu sorduğun soruyu bilmiyorum.
Galiba borsalar kyc yazılımlarıyla anlaşıyor kyc yazılımları devletten bu databasei kiralıyor bu süreç böyle işliyor.
İnternette bulduklarımın özeti bu biraz devrik oldu ama @Emir Aydın

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Son güncelleme 1 dolar yatırıp 15 dolarımı an itibariyle aldım. 24 saat bekletmeye 15 dolar verdi. 5-7 iş gününde yatacak.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Yatarsa güncelleme yaparsın.
Yatar da kampanya o zamana kalır mı bilmiyorum. 2 tür kampanya var. Birincisi 1 dolara 15 dolar veriyor 24 saatte. Diğeri 15 dolar atıp 1 ay bekleyince 25 dolar veriyor. Birinci kampanyaya çok yoğunluk var şuan bakalım. Gelişmeleri aktaracağım.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yatar da kampanya o zamana kalır mı bilmiyorum. 2 tür kampanya var. Birincisi 1 dolara 15 dolar veriyor 24 saatte. Diğeri 15 dolar atıp 1 ay bekleyince 25 dolar veriyor. Birinci kampanyaya çok yoğunluk var şuan bakalım. Gelişmeleri aktaracağım.
15 doları çekebiliyor musun peki?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Herkes kimliğinizi satmayın demiş ancak aklıma şöyle bir şey geldi. Uygulama kimlik bilgilerimizi istediğinde yanlış bilgiler yazamıyoruz. Dolayısıyla zaten bilgilerimiz onların ellerinde olsa gerek diye düşünüyorum. Bu mesajı bir şey bildiğim için değil, bilmediğim için yazıyorum. Bir soru olarak düşünebilirsiniz. Kimlik bilgilerimize zaten sahipler, o halde bilgileri oraya girmekte bir sorun olmamalı, doğru muyum?
TC Kimliklerin bir algoritması vardır ve buna göre oluşturulur. Bu yüzden yanlış TC kimlik yazdığında uygulama bunu anlayabiliyor. Siz doğru kimliği yazıp isminizi yanlış yazdığınızda ise sizin TC Kimliğini sorgulayıp isminizi öğreniyor ve oradan doğrulama yapıyor. Yani bilgileriniz onlarda yok. İnternetten TC Kimlik algoritması şeklinde bakarsanız bulabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Triss Merigold sizde sormuşsunuz, cevap olması açısından sizi de etiketleyeyim.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Top Bottom