Neler Yeni

1 dolarla 15+25 dolar kazanmak

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,075
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Herkes kimliğinizi satmayın demiş ancak aklıma şöyle bir şey geldi. Uygulama kimlik bilgilerimizi istediğinde yanlış bilgiler yazamıyoruz. Dolayısıyla zaten bilgilerimiz onların ellerinde olsa gerek diye düşünüyorum. Bu mesajı bir şey bildiğim için değil, bilmediğim için yazıyorum. Bir soru olarak düşünebilirsiniz. Kimlik bilgilerimize zaten sahipler, o halde bilgileri oraya girmekte bir sorun olmamalı, doğru muyum?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kimliğini daha pahalıya alacak kişiler vardır bence ,iyi araştır..

'Bir yerde bir şey bedavaysa ,oradaki ürün sizsiniz '
Sözü ne kadar da doğru
Borsalardaki airdrop mantığı çok böyle çalışmıyor (büyük olanlarda) ama diğer borsalar için bunu diyemem.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Agalar bilmiyorum bu konular yasak mı emin değilim. Yasaksa kaldırayım konuyu.

Ama kaybedecek hiçbir şey olmadığı için herkes kazansın isterim. Yeni uygulama borsası var, yeni üyelere; 1 dolarla 15+25 dolar kazanıyorsunuz. İsmi Abra. Play storeden abra isimli uygulamayı indiriyorsunuz. kayıt oluyorsunuz refimle olursanız 25 dolar veriyor. Refsiz de veriyor mu emin değilim.
Kimlik onayı yaptıktan sonra 1 dolar atıp 1 gün bekletiyorsunuz 15 dolar veriyor.
15 doları da 1 ay beklettiğinizde 25 dolar veriyor. Toplamda 40 dolar kazanç sağlıyorsunuz.

Ref kodumu isteyenlere atarım. Bana kazanç geldiğinde 5 dolar da ben veriyorum.

Edit: ilgilenen arkadaşlar olursa özelden yardımcı olurum.
Kimse oğluna bile bedavaya 40 dolar vermez hocam şöyle şeylere inanmayın.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
O 40 Doları da alamazsın bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O 40 Doları da alamazsın bence.
25 gün bekledikten sonra senden 40 dolar depozit ister, sonra bilmem ne oldu da biraz daha depozit yapın hepsini verelim falan attığın para da içeride kalır. Bence gerek yok.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Borsalar veriyor. Coinbaseden 35 dolar rainden 50 dolar. Ve başka bir çok siteden aldım. Bu siteler açılış kampanyası ya da piyasada yer edinmek için üye çekme mantığıyla hareket ediyor. Trendyol bile kampanya yapıyor indirim için borsalar neden yapmasın.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Borsalar veriyor. Coinbaseden 35 dolar rainden 50 dolar. Ve başka bir çok siteden aldım. Bu siteler açılış kampanyası ya da piyasada yer edinmek için üye çekme mantığıyla hareket ediyor. Trendyol bile kampanya yapıyor indirim için borsalar neden yapmasın.
Hocam yazdığınız gibi trendyolun yaptığı "kampanya" onlarda bedavaya böyle 30-40 dolar vermiyor.Borsalar veriyor yazmışsınız bu adam neden gidip 100-150bin hatta belki daha fazla kişiye 35-50 dolar versin ? 150k kişiye verse 50 dolardan 7.5m dolar yapıyor bunuda kimse yapmaz.Ki zaten kullanıcı sayısı 150k'dan fazladır borsa sitelerinin.Ha 5 dolar verse falan tamam olabilir diyicem.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Top Bottom