Özürlü özürsüz diye ayrılır özürlü 20 gün özürsüz 10 gün devamsızlık hakkın var knks özürsüz 10.5 olduğu an iş biter12. Sınıfım 10,5 devamsızlık oldu stajdayım okulda uzak 2. Dönem sildirebilirim müdüre vs. Fakat ilk dönem 10,5 la kapatırsam sınıfta kalma durumu olurmu
hocam bunu zaten bende biliyorum internette araştırdım herkes bunu yazmış bu zaten bilinen bir şey benim sorduğum şey ilk dönem 10,5 gün devamsızlık yaptım bu 1. Dönem karnesine 10,5 diye yansicak kalma durumu vs. Varmı onu soruyorum hocamÖzürlü özürsüz diye ayrılır özürlü 20 gün özürsüz 10 gün devamsızlık hakkın var knks özürsüz 10.5 olduğu an iş biter
İlk dönem sıkıntı olmaz. İkinci dönem devamsızlıkları geçirirler mi emin değilim.12. Sınıfım 10,5 devamsızlık oldu stajdayım okulda uzak 2. Dönem sildirebilirim müdüre vs. Fakat ilk dönem 10,5 la kapatırsam sınıfta kalma durumu olurmu
Net bir bilgi yok çünkü meb tarafından bu konu hakkındaİlk dönem sıkıntı olmaz. İkinci dönem geçirirler mi emin değilim.
Konudaki cevaplar yanlış bilgi kaynıyor resmen. Her kafadan farklı ses çıkıyor.
Benim kardeşimi geçirdiler. İlk dönem kalma yok (disiplin vesaire dışında).Net bir bilgi yok çünkü meb tarafından bu konu hakkında
Devamsızlığı velin gelip dilekçe doldurup izinli olarak saydırıyor, yani özürlü kısmına geçiriyorlardı en son fakat 2. dönem şimdi yaparlar mı bilmem. Bizde şimdi rapor da istemeye başladılar, okuldan okula değişedebilir, bu özürlüye geçirmek için de 1 hafta içinde okula gelinmesi gerektiği söylendi. Dediğim gibi okuldan okula değişebilir bazı tanıdıklarımın okuduğu okullar da durum farklıydı. Okuldan okula değişme ihtimali olduğu için her kafadan farklı ses çıkıyor.12. Sınıfım 10,5 devamsızlık oldu stajdayım okulda uzak 2. Dönem sildirebilirim müdüre vs. Fakat ilk dönem 10,5 la kapatırsam sınıfta kalma durumu olurmu
hocam bizim okulda geçirme sıkıntısı yok veliyi getirince devamsızlığı geçirebiliyosun benim 2. Döneme bırakmak isteme sebebimde 12. Sınıf oldugum için stajdayım üstüne okulda çok uzakDevamsızlığı velin gelip dilekçe doldurup izinli olarak saydırıyor, yani özürlü kısmına geçiriyorlardı en son fakat 2. dönem şimdi yaparlar mı bilmem. Bizde şimdi rapor da istemeye başladılar, okuldan okula değişedebilir, bu özürlüye geçirmek için de 1 hafta içinde okula gelinmesi gerektiği söylendi. Dediğim gibi okuldan okula değişebilir bazı tanıdıklarımın okuduğu okullar da durum farklıydı. Okuldan okula değişme ihtimali olduğu için her kafadan farklı ses çıkıyor.