Neler Yeni

1. Dönemdeki devamsızlık 2. Dönem silinir mi

Emir.jk

80+ Bronze
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar öncelikle. Benim 1. Dönem sonunda karnemde 10.5 gün özürsüz devamsızlık bulunuyor normalde 9.5 gün olması lazımdı 1 günlük raporumu söylememe rağmen 2 kere müdür yardımcısı girmemiş ben şimdi 2. dönem 1. dönemdeki o 1 günlük devamsızlığı sildirebilir miyim?

Besim Tibuk

80+ Gold
Sanmıyorum. Devamsızlığı özürlüye geçirme işi 5 iş gününe kadardı çünkü. Ama siz gidin yardımcı olacaktır.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Normal koşullarda 5 gün süresi oluyor sildirmek için fakat istisnalar olursa silme ihtimalleri var, raporun var sonuçta. Git konuş derim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar öncelikle. Benim 1. Dönem sonunda karnemde 10.5 gün özürsüz devamsızlık bulunuyor normalde 9.5 gün olması lazımdı 1 günlük raporumu söylememe rağmen 2 kere müdür yardımcısı girmemiş ben şimdi 2. dönem 1. dönemdeki o 1 günlük devamsızlığı sildirebilir miyim?
Bu şartlar altında sınıfta kalırsın, velinle birlikte gidip müdür yardımcısıyla görüşün.

Emir.jk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmıyorum. Devamsızlığı özürlüye geçirme işi 5 iş gününe kadardı çünkü. Ama siz gidin yardımcı olacaktır.
Geçen sene 2 3 hafta geçmesine rağmen devamsızlığı özürlüye çeviriyorlardı onda sıkıntı yok fakat 9.5 gün olması gerekirken 10.5 gün şimdi 2. dönem derlerse özürlüye çeviremeyiz 1. dönemdeki devamsızlığı ne yapcam

Besim Tibuk

80+ Gold
Geçen sene 2 3 hafta geçmesine rağmen devamsızlığı özürlüye çeviriyorlardı onda sıkıntı yok fakat 9.5 gün olması gerekirken 10.5 gün şimdi 2. dönem derlerse özürlüye çeviremeyiz 1. dönemdeki devamsızlığı ne yapcam
Hocam hiç bilgim yok o konuda. Ama idare hatasından olmuş yardımcı olmak zorundalar.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
silinmiyor diye biliyorum
1. dönem olan şeyler 2. döneme değiştirilmiyor

Top Bottom