Neler Yeni

1.Dönemi bitirdik notlarım sizce nasıl

Liberal Kenobi

80+ Bronze
1.'si matematiğin ilk sınavını malum sayı yapmak için elinden geleni yaptığına eminim (!) Hakikaten nasıl aldın onu ya :D kıl payı geçmişsin
2.'si Fen lisesindeyiz başarılısın puanı kaçtı lisenin?
3.'sü O Edebiyat notlarını ben alsam babam apartmanı üstüme yapardı
4.'sü Ortalaman kaç?
5.'si de nasıl ders çalışıyorsun taktik versene :)

KAANT10X

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence yine de iyi. Takdir geldi mi yoksa az farkla mı kaçırdın?
tesekkur 80 ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.'si matematiğin ilk sınavını malum sayı yapmak için elinden geleni yaptığına eminim (!) Hakikaten nasıl aldın onu ya :D kıl payı geçmişsin
2.'si Fen lisesindeyiz başarılısın puanı kaçtı lisenin?
3.'sü O Edebiyat notlarını ben alsam babam apartmanı üstüme yapardı
4.'sü Ortalaman kaç?
5.'si de nasıl ders çalışıyorsun taktik versene :)
açıkçası matematikte ortalamanın altındayım ama hocaya söz verdim 2.dönem bol soru çözeceğim
ikinci soru için ben 440 girdim 2018 de ayrıca fen lisesi diye pek te abartmaya gerek yok abartılacak bir yer değil
edebiyat ortalaması için aslında sınıfın 80 yani pek bir fark yok edebiyatı seviyorum yapamayanlar var tabii ki ama benim için genellikle daha kolay geçiyor
ben ders çalışıyordum daha doğrusu çalıştığımı zannetmişim önemli olan soru çözmekmiş büyük hata bu yüzden kendim yapamadığım ders çalışma ile ilgili bek bir öneri verme durumum yok çünkü 1 aydır fiziğe önem veriyorum ama 45 aldım ortalama 60larda sınıfın

bu arada sözel ders başarısı ile ilgili şöyle desem uygun olur çoğunluk sözel derslerin herkes tarafından yapılabildiğini söylüyor tabi yapamayanlar var ama daha kolay geçtiğini söylemek mümkün ben eşit ağırlıktan girmek istiyorum bunun içinde biraz ilgiliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu notlarla büyük ihtimal takdir alıyor
yok hocam tesekkur aldım matematikten 70 alsam belki olurdu tesekkur aldık çalışmaya devam daha iyisi için

bu arada obp ile ilgili bilginiz var mı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,764
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom