O biraz sana bağlı bazı kişiler 40 yerine 60'ı kesinlikle yeğler ve önem verir 40 fps oynayamaz bazı benim gibiler ise 40 FPS ile de yetinebilir, bence 10-20 FPS çok fark yaratmaz ben şahsen çok fark algılamıyorum, ekranın kaç hz?%1 fps nedir 10 20 fps dusmesi fark yaratir mi oyunda
hocam ekranim 144hz mesela 80 yerine 70 olsa bisey olur muO biraz sana bağlı bazı kişiler 40 yerine 60'ı kesinlikle yeğler ve önem verir 40 fps oynayamaz bazı benim gibiler ise 40 FPS ile de yetinebilir, bence 10-20 FPS çok fark yaratmaz ben şahsen çok fark algılamıyorum, ekranın kaç hz?
Bir şey olacağını sanmıyorum zaten gözün 10 FPS lik farkı ayırt etmez herhalde. ben şahsen 30 FPS ve yukarısını her türlü keyifle oynuyorum.hocam ekranim 144hz mesela 80 yerine 70 olsa bisey olur mu
Sen ne anlatıyonO biraz sana bağlı bazı kişiler 40 yerine 60'ı kesinlikle yeğler ve önem verir 40 fps oynayamaz bazı benim gibiler ise 40 FPS ile de yetinebilir, bence 10-20 FPS çok fark yaratmaz ben şahsen çok fark algılamıyorum, ekranın kaç hz?
144 FPS görmesem Pablo Escobar gibi sokakta geziyorumO biraz sana bağlı bazı kişiler 40 yerine 60'ı kesinlikle yeğler ve önem verir 40 fps oynayamaz bazı benim gibiler ise 40 FPS ile de yetinebilir, bence 10-20 FPS çok fark yaratmaz ben şahsen çok fark algılamıyorum, ekranın kaç hz?
yani hocam turkce meali 80 den 70 e dusse bu rahatsiz eder mi beniSen ne anlatıyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
%1 ve %.01 FPS tam olarak neye tekabül ediyor?
Örneğin bir dakikalık bir test sürecini ele alalım. Bu süre zarfında oluşturulan her bir karenin ne kadar zaman aldığına bakıyoruz ve bunların içinden en yavaş olan %1 kareyi alıyoruz. Bir sonraki aşamada ise %0.1 en yavaş kareyi ele alıyoruz. Bu sayede elimizde oyundaki en düşük karelere dair daha güvenilir bir veri oluyor. Oyununuz zamanın %99’unda yüksek kare oranında oynanıyor olabilir ama sizi asıl rahatsız eden o %1 dilimdeki yavaşlamadır diyebiliriz.
Sen ne anlatıyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
%1 ve %.01 FPS tam olarak neye tekabül ediyor?
Örneğin bir dakikalık bir test sürecini ele alalım. Bu süre zarfında oluşturulan her bir karenin ne kadar zaman aldığına bakıyoruz ve bunların içinden en yavaş olan %1 kareyi alıyoruz. Bir sonraki aşamada ise %0.1 en yavaş kareyi ele alıyoruz. Bu sayede elimizde oyundaki en düşük karelere dair daha güvenilir bir veri oluyor. Oyununuz zamanın %99’unda yüksek kare oranında oynanıyor olabilir ama sizi asıl rahatsız eden o %1 dilimdeki yavaşlamadır diyebiliriz.
bunu anlatıyorum.10 20 fps dusmesi fark yaratir mi oyunda
%1 anlık düşüş demek. Bazen fark edemezsin bile.yani hocam turkce meali 80 den 70 e dusse bu rahatsiz eder mi beni