Neler Yeni

1 gün kullanılmış monitör iade edilir mi?

Turkmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Fatih EFE
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Paşadöner

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
iade edin bence cok ellemeden isimden belli garip grup

Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Paşadöner
merhaba gençer gaming den da-c5 alırken abdullah abi https://www.gencergaming.com/gameon-gops24180va-24-fhd-180hz-1-ms-hdmi-2.0-gaming-monitor bu monitörü de indirimli alabilirsiniz deyince 3400 TL olunca çok araştırmadan satın aldım. Şimdi bugün test ettim gerek görüntü kalitesi ve ufo testindeki ghosting probleminin olması beni gerçekten rahatsız etti. Acaba iade edebilir miyim?
Pardon hocam bir gün kullanılmış değil satin aldığınızdan kaç gün geçti 1 hafta içinde iade edebilirsiniz hiç kullanmadım diyin veya kullandim desenizde bir problem cikmaz diye düşünüyorum

Golf 4 R32

80+ Silver
merhaba gençer gaming den da-c5 alırken abdullah abi https://www.gencergaming.com/gameon-gops24180va-24-fhd-180hz-1-ms-hdmi-2.0-gaming-monitor bu monitörü de indirimli alabilirsiniz deyince 3400 TL olunca çok araştırmadan satın aldım. Şimdi bugün test ettim gerek görüntü kalitesi ve ufo testindeki ghosting probleminin olması beni gerçekten rahatsız etti. Acaba iade edebilir miyim?
Sırf abdullah abi paylaştı diye araştırmadan almanız saçma olmuş. Markası belli zaten saçma sapan bişey.

Senerr

80+ Bronze
Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,733
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam buraya bi konu atsam ordaki konu sahibinede durumu açıklarmısınız kendisi bu markadan aynı ürünü almak istiyor vazgeçirmeye çalışıyorum son çare buda oda olmazsa kazıklansın banane
Konu

Senerr

80+ Bronze
Monitör VA panelmiş ya abi öyle bir marka ki kaynak ararken sherlock gibi oldum. Çok benzer IPS modeli de varmış bu VA olanı. Bu bütçe de VA panellerin neredeyse hepsi ufo testlerinde siyah izlere sahip ama görüntü kalitesinden kastınız ne bilemedim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,733
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Monitör VA panelmiş ya abi öyle bir marka ki kaynak ararken sherlock gibi oldum. IPS modeli de varmış bu VA olanı. Bu bütçe de VA panellerin neredeyse hepsi ufo testlerinde siyah izlere sahip ama görüntü kalitesinden kastınız ne bilemedim.
muhtemelen piksellerin belli olmasıdır video izlerken (tahmin)

Turkmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Fatih EFE
Bu arada monitör IPS panel. :D
IPS panel ve ghosting kötü olmuş. İade ettin mi ?
üzerinde VA panel yazıyor. İade etmek için gençer gaming i aradım, kullandığım için 2. el olurmuş o yüzden iade alamazmış dedi. sonra ghosting var dedim. Gönder kontrol edelim dedi. yarın göndercem

Senerr

80+ Bronze
üzerinde VA panel yazıyor. İade etmek için gençer gaming i aradım, kullandığım için 2. el olurmuş o yüzden iade alamazmış dedi. sonra ghosting var dedim. Gönder kontrol edelim dedi. yarın göndercem
VA panellerde o durum panelden kaynaklı ama görüntü kalitesi belki düzelir.

Top Bottom