Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Alırsınız, içerisinden çıkan kablo ile.Evet reis dp kablosu çıkıyormus yani 240/280 hz alabilirim demi
Alırsınız, içerisinden çıkan kablo ile.Evet reis dp kablosu çıkıyormus yani 240/280 hz alabilirim demi
valla baba parası yemek yerine biraz sevgi görsek yeterdibaba parası olsa bile kim ne diyebilir baba parasıyla hayatı doya doya yaşamak varken insanların lafları gerçekten gülünç oluyor.
Alırsın Hocam .Evet reis dp kablosu çıkıyormus yani 240/280 hz alabilirim demi
sevgi aşk felan yalan bunlar dostum paran varsa huzurun var bir ürünü anında istediğin zaman almak var bide tek başına çalışıp 2 ayda 3 ayda erişmek var hayat boşturvalla baba parası yemek yerine biraz sevgi görsek yeterdi
sevgi aşk felan yalan bunlar dostum paran varsa huzurun var bir ürünü anında istediğin zaman almak var bide tek başına çalışıp 2 ayda 3 ayda erişmek var hayat boştur
Bu arada bronz üye olmusum artık bi havamiz varya ajcnanxbaxAlırsın Hocam .
moderator degilsin birsey degilsin herseye burnunu sokan insanlara tilt olurum modlar uyarmiyoda uyeler laf ebeligi yapiyor diger uyelereSize batan ne, hayırdır? Ben sonrasında gerektiği gibi zaten cevabımı alıp özürümüde diledim. Arkadaş son zamanlarda bir çok farklı konu açınca bende ciddiyetten uzak bir biçimde yazı yazdım ki konu sahibi kişi bundan senin kadar rahatsız olmamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok ben o anlamda demedim.
seni tilt etmeyi başarmış işte kudur yerinde.moderator degilsin birsey degilsin herseye burnunu sokan insanlara tilt olurum modlar uyarmiyoda uyeler laf ebeligi yapiyor diger uyelere
sen ne diyon la annesi pis cocukseni tilt etmeyi başarmış işte kudur yerinde.
iyi gelir.Doğadan Papatya Çayı 20 Li Bardak Poşet 29 G
İşletmenizin ihtiyaçları Migros güvencesi ile kapınızda! Uygun fiyatlar ve ücretsiz teslimat ile hesaplı ve kolay alışveriş.toptan.migros.com.tr