Arkadaşlar, yarın doğum günüm. Arkadaşlarla gezeceğiz ve cebimde 5 kuruş para yok. Program yazabiliyorum, Photoshop bilgim var. Nasıl yarına kadar 50 TL civarında para kazanabilirim? Bir site var mı bunun için?
Hocam reklam vermek te parayla değil mi ?Bazı sitelere reklam vermen lazım ne yapabileceğin konusunda, o siteleri unuttum araştırman lazım.
Dediğim yerlerde paralı değil, elinden ne geliyorsa orada paylaşıyorsun.Hocam reklam vermek te parayla değil mi ?
Dediğim yerlerde paralı değil, elinden ne geliyorsa orada paylaşıyorsun.
paralı olmuş kusura bakma önceden böyle değildi.
dasarım yab gardaşArkadaşlar, yarın doğum günüm. Arkadaşlarla gezeceğiz ve cebimde 5 kuruş para yok. Program yazabiliyorum, Photoshop bilgim var. Nasıl yarına kadar 50 TL civarında para kazanabilirim? Bir site var mı bunun için?
Yapıcam ama kim bana ulaşıcak ki ?dasarım yab gardaş
evet nası yapcan hakkında en ufak fikrim yok
İngilizcem iyi çeviride yapabilirim ama kime işte sorun o.sen bulcan ingilizcen iyise çeviride yapabilin ya da git karton topla
o zaman bi çuval al veeeeeeeee biliyorsun yani ne yapcanıİngilizcem iyi çeviride yapabilirim ama kime işte sorun o.
var ama burda söyleyememArkadaşlar karton toplamaktan başka yol yok mu şu anda ?