Neler Yeni

Çözüldü✓ Topladığım sisteme nasıl?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Fırat divitci
PSU da tamam şimdi sadece sipariş vermediğim işlemci soğutucu ve monitör kaldı monitör hb den hazır limit ile almayı düşünüyorum soğutucu için dark freezer x123 Duo alacaktım bütçe olmadığı için ama PSU sipariş edince kasa içine sadece soğutucu kaldı ve 1200 TL bütçem kaldı

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Fırat divitci
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Talip Engür
Bütçen çikarsa https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

1440p alaydın iyiydi.

Aklımda buda vardı sizin öneriniz üzerine ak400 sipariş verdim raijintek 2 fanlı iptal edip alabilirim iyiyse 1440 2k oluyor galiba fiyat yüksek olur diye tahmin ediyorum ve gerek olurmu bu sistem için

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Talip Engür
Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör monitör olarak bunu buldum f/p olarak tavsiye etmişler sizlerin bilgisi varmıdır

@quistin

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Fırat divitci
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Talip Engür
Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde son olarak monitörüde sipariş ettim hayırlısıyla bütün ürünler en geç cuma günü elime ulaşır Cumartesi büyük ihtimalle montaj işlerini hallederim tekrardan hepinize teşekkür ediyorum.

@quistin
@Obi.wanKenobi
@DeviLJoN

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
ulaş dursun
Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde son olarak monitörüde sipariş ettim hayırlısıyla bütün ürünler en geç cuma günü elime ulaşır Cumartesi büyük ihtimalle montaj işlerini hallederim tekrardan hepinize teşekkür ediyorum.

@quistin
@Obi.wanKenobi
@DeviLJoN
dark freezer x123 duo alsaydın keşke en fp soğutucu o. monitör Lenovo tercih etmişsindir umarım yukarıdaki viewsonic modeli iyi değil forumda şikayet görmüştüm başka konuda ama hayırlısı olsun reis.

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Aykut
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Talip Engür
dark freezer x123 duo alsaydın keşke en fp soğutucu o. monitör Lenovo tercih etmişsindir umarım yukarıdaki viewsonic modeli iyi değil forumda şikayet görmüştüm başka konuda ama hayırlısı olsun reis.

Wiewsonic aldım açıkçası Lenovo aklımda kalmadı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek tek yazsana neler aldıklarını

Hocam bazı ürünler daha elime ulaşmadı hepsi geldim yazacağım aklımda o nasıl bir sistem topladığımı başkalarınada faydalı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Talip Engür

Siz öyle yazınca keşke dememek için iptal ettim Lenovo olanı alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Talip Engür
Top Bottom