1 haftalık CS2 Seçkin deneyimim. Oyun bitmiş

Mahmut Yılmaz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,021
2 yıldır ara verdiğim csgoya cs2 ile döndüm bir süre rekabetçi oynadıktan sonra sistemin değiştiğini öğrendim 15 dolara seçkin aldım seçkin maçları oynamaya başladım. Uzatmadan 3 maçın 2si hile geliyor. Bugün 2 maç attım 1inde benim takımıma diğerinde karşıya hile geldi. Sistemi de ona göre ayarlamışlar güzel denge olmuş. Artık dust ancient seçilince inşAllah hileci bizim takımdadır diyorum.
Oyunda 2600 saatim var CSGO'da karşıma gelen hile sayısı 5'i geçmez. Herhalde seçkin fiyatı 15 dolar olunca hilecilere biraz yol açıp bir süre zevk verdikten sonra banlıyorlar, hileci arkadaş bidaha seçkin alıp bidaha hilesini kullanıyor banlanana kadar. Çark bu şekilde dönüyor. Seçkinle gelen haftalık droptan 3 dolarlık mal aldım 2 haftada. 12 dolarımı da alıp oyuna tamamen faceit üzerinden devam edeceğim.
Sanırım fazla raporlandığım için (sıfır ranktan başladım) hileci lobilerine atıyor oyun. Eğer durum böyle değil ise oyun oynanacak vaziyette değil paranızı vermeyin.
@Che_ @S H I V A & Emekli Global siz de çok oyunoysunuz yorumunuzu bekliyorum

ben genelde basit eğlence oynuyorum var yok değil ama pek öyle rahatsız etmedi beni rekabetçi seçkin değil normal dust oynuyorum seçkinde 15 k üstü direkt çıktığım gibi kafama sıkıyor 1500 saatim var benimde bayadır basit eğlence ya da topluluk lego awp oynuyorum lego awpde arasıra geliyor hile

Faceit oynarsan kafan rahat oluyor diğer çözüm valve'i değiştirmek o da imkansız zaten

Bu tarz oyunlarda Valve kesinlikle kalıcı çözüm bulmaz. Mesela ben hile ile girdim ve banlandım. Gidip yeni hesap alıp devam ediyorum. Kazanan Valve ya da Steam oluyor. Eskiden ESEA vardı, orası çok güzeldi. Şimdilerde FACEIT çok fazla moda. Tüm prolar oralarda takılıyor. Oranın da premium olayı var galiba. Oraya da para ver de en azından kafan rahat olsun.

2 yıldır ara verdiğim csgoya cs2 ile döndüm bir süre rekabetçi oynadıktan sonra sistemin değiştiğini öğrendim 15 dolara seçkin aldım seçkin maçları oynamaya başladım. Uzatmadan 3 maçın 2si hile geliyor. Bugün 2 maç attım 1inde benim takımıma diğerinde karşıya hile geldi. Sistemi de ona göre ayarlamışlar güzel denge olmuş. Artık dust ancient seçilince inşAllah hileci bizim takımdadır diyorum.
Oyunda 2600 saatim var CSGO'da karşıma gelen hile sayısı 5'i geçmez. Herhalde seçkin fiyatı 15 dolar olunca hilecilere biraz yol açıp bir süre zevk verdikten sonra banlıyorlar, hileci arkadaş bidaha seçkin alıp bidaha hilesini kullanıyor banlanana kadar. Çark bu şekilde dönüyor. Seçkinle gelen haftalık droptan 3 dolarlık mal aldım 2 haftada. 12 dolarımı da alıp oyuna tamamen faceit üzerinden devam edeceğim.
Sanırım fazla raporlandığım için (sıfır ranktan başladım) hileci lobilerine atıyor oyun. Eğer durum böyle değil ise oyun oynanacak vaziyette değil paranızı vermeyin.
Şu Hileler Bir Bana Gelmiyor Faceit Giriyorum Arada Çoğunluk Premier 15 K Eloya Kadar Deneyimim Var 1 Tane Hile Gelmedi Eskiden Çok Vardı Şuan Yok Tamamen Güven Faktörü Odaklı

Şu Hileler Bir Bana Gelmiyor Faceit Giriyorum Arada Çoğunluk Premier 15 K Eloya Kadar Deneyimim Var 1 Tane Hile Gelmedi Eskiden Çok Vardı Şuan Yok Tamamen Güven Faktörü Odaklı
bende de ayni hic hile yok nasil millete geliyo anlamiyom

garip hocam bu ay 35 civari mac yaptim birinde hile gelmis(fark edilmiyordu bile biz ondeydik) mac yarisinda iptal edildi
güven faktöründen heralde ilk maçlar terminatör gibi oynadım her maç 40 vurdum raporu çaktı çocuklar :ROFLMAO: yinede faceit gçtim. herkese duyurulur

Tamamiyle güven faktörüyle alakalı. +15 k elodayim hiçbir zaman hile gelmiyor. Güven faktörü düşük kişilerle oynarsam önce uyarı veriyor " takımında güven faktörü düşük birisi var " gibisinden. Eğer maça girersem de %100 hile geliyor. Onun haricinde hile gelmiyoe

seçkinde ben direkt aha bu emcüklediğim hile demedim öyle biri gelmedi 2 yıldır cs2de ama ölüm maçı,basit eğlence,topluluk sunucuları falan ya hep bot hilelerle dolu ya da mevlana açanlarla. seçkinde mal takımlar yüzünden yükselemediğimden faceit başladım oradakiler daha mal gelmeye başladı

seçkinde ben direkt aha bu emcüklediğim hile demedim öyle biri gelmedi 2 yıldır cs2de ama ölüm maçı,basit eğlence,topluluk sunucuları falan ya hep bot hilelerle dolu ya da mevlana açanlarla. seçkinde mal takımlar yüzünden yükselemediğimden faceit başladım oradakiler daha mal gelmeye başladı
doğrulama istedimi senden

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye