1 haftalık CS2 Seçkin deneyimim. Oyun bitmiş

Güven faktörü yerlerde olanlar hile geldi diye konu açıyor bana 1 adet bile gelmiyor bir tek millete gidiyor anlamadım

Güven faktörü yerlerde olanlar hile geldi diye konu açıyor bana 1 adet bile gelmiyor bir tek millete gidiyor anlamadım
napayım raporlamış millet herhalde koskoca oyun önlem alamıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimlikse yok ama ben 2019 mart ayında faceit hesabı açmışım ana gmailimle onu girdim
kimlik olsa iyi :D selfie istiyor ışıklı aydınlık bir odada sade bir arkaplanda istiyor beyefendi

napayım raporlamış millet herhalde koskoca oyun önlem alamıyor

kimlik olsa iyi :D selfie istiyor ışıklı aydınlık bir odada sade bir arkaplanda istiyor beyefendi
faceit doğrulamasını tekte yapacak adam daha çıkmadı 1 saat uğraşmıştım mühendis gibi mekanizma kurmuştum kamera odaklansın kimliği okusun diye

faceit doğrulamasını tekte yapacak adam daha çıkmadı 1 saat uğraşmıştım mühendis gibi mekanizma kurmuştum kamera odaklansın kimliği okusun diye
valla görünce saldım hiç uğraşamam alt tarafı 2 saat oyun oynicam :D

2 yıldır ara verdiğim csgoya cs2 ile döndüm bir süre rekabetçi oynadıktan sonra sistemin değiştiğini öğrendim 15 dolara seçkin aldım seçkin maçları oynamaya başladım. Uzatmadan 3 maçın 2si hile geliyor. Bugün 2 maç attım 1inde benim takımıma diğerinde karşıya hile geldi. Sistemi de ona göre ayarlamışlar güzel denge olmuş. Artık dust ancient seçilince inşAllah hileci bizim takımdadır diyorum.
Oyunda 2600 saatim var CSGO'da karşıma gelen hile sayısı 5'i geçmez. Herhalde seçkin fiyatı 15 dolar olunca hilecilere biraz yol açıp bir süre zevk verdikten sonra banlıyorlar, hileci arkadaş bidaha seçkin alıp bidaha hilesini kullanıyor banlanana kadar. Çark bu şekilde dönüyor. Seçkinle gelen haftalık droptan 3 dolarlık mal aldım 2 haftada. 12 dolarımı da alıp oyuna tamamen faceit üzerinden devam edeceğim.
Sanırım fazla raporlandığım için (sıfır ranktan başladım) hileci lobilerine atıyor oyun. Eğer durum böyle değil ise oyun oynanacak vaziyette değil paranızı vermeyin.
@Che_ @S H I V A & Emekli Global siz de çok oyunoysunuz yorumunuzu bekliyorum
şu csgo cs2 hile oranına tamamen katılıyorum. Premier kesinlikle oynanmıyor 24-25k üstü hilesiz maç zor bulursunuz. Ben bıraktım oyunu 4-5 ay oldu. Tavsiyem oyunu bırakı yada çok seviyorsanız İniu gaming indirip CSGO oynayabilirsiniz. 5v5.

Online oyun tavsiyem de steame yeni gelen ücretsiz olan Arena Breakout İnfinite. Keyifli konusu da farklı olan bir online oyun.

Bu saatten sonra sadece haftalık drop düşürüp çıkılacak bir oyundur

kimlikse yok ama ben 2019 mart ayında faceit hesabı açmışım ana gmailimle onu girdim
valla görünce saldım hiç uğraşamam alt tarafı 2 saat oyun oynicam :D
Olay sadece hile de değil oyunun genel yapısı mobil oyuna benzemeye başladı artık bence sizde salın beyler yok animasyonlar değişir yok optimizasyondu. Siz de kabul edin ağalar eskisi gibi sarmıyor artık

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hile gelmiyor diyen arkadaşlar geliyor ama siz farkında değilsiniz tier 2-3 pro takımlarda bile birsürü radar kullanan var daha geçen eternal fire ın rakibi kendini eleverdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,609
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri