Neler Yeni

1 haftalik islemci 95 derece

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Ilk önce değişim işte eğer çözülmezse iade et bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç normal değil
satıcıyada sordum bakalım ne cevap vericek aksi takdirde iade edicem dedim.. 1.1 v 100 W çeken işlemci mi olur dedim bir anormallekil var ddedim. ne düşüyorsunuz dedim. eger yardım olamazssanız iade edicem dedim. Değişim falan demedim bakalım. Gelen cevapa göre degişim falan isteyebilirimde diger işlemcileride böyle olmasın öyle bir durumda var şimdi.

2600 de tek çekirdeği düşük yaw.

3300X 4/8 ama 2600 6/12'sinden çok daha verimli çekirdekleri var.
2700-3600 gibi düşünebilirsin.
r3 3300x ile yayın ve render yapabilmek sıkıntı çıkartabilir. Oyunda tabikide 3300x daha mantıklı.

2600x bakabilirsin.
itopyada varmış. Bakabilirim onada. Bunu eğer iade edersem. Umarım yeni alıcagımda böyle bir sorun çıkmaz :/

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Sonuçtan haber edersiniz. Bakalım satıcı ne diyecek?
tamam kesin edicem zaten bu foruma falan yazarım. Satıcının dediklerini aktarırım size. Birde bu konuyu başka bu işlerden anlayan tandıgınız falan varsa söylermisiniz? işte işlemci 1.1v 100w güç çekmiş falan arkadşın yazdıgnı göster bakalım onlarda işlemcide bir sıkıntı var diceklermi ?

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
Yani test yaparsın ve test sonucunu görsel olarak atarsın.
Onlar da sıkıntı var değişim ya da iade bir şey diyebilirler.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Yani test yaparsın ve test sonucunu görsel olarak atarsın.
Onlar da sıkıntı var değişim ya da iade bir şey diyebilirler.
Anladim. Ne kadar bıksamda artık. Ugrasicam bununlada tessekurler yardim ve tavsiyeleriniz icin :/

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Önce 1.15V ile 3.7 verdim. Çalıştı. W' a bakmadım. 95 derece oldu kapandı. Sonra 1.1V verdim. 100W olmuş. 70 derecelerde kapandı. Dedim bu işlemciden hiçbir şey (Şey yerine ne geliceğini biliyon) olmaz. Allahım ne günah işlemdim de 1.1V' da 100W çeken işlemci gördüm.
ben 1.25 4.1 de çalıştırıyorum 70w çekiyor 70 yükte 81 dereceyi geçmedi bile 1 saatlik testte 2600 benimde işlemcisi sıkıntılı geri vermeli yada değiştirmeli y

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
ryzen master üzerinden yaptık testleri. Yaptıran kişi bana PC kapanınca ayarlar kendiliginden sıfırlanıyor dedi.
Ryzen master işlemcinin her türlü ayarlarını yaptıran bir program. Bence Varsayılan olarak kullanman en iyisi.

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
Beyler bu konulari cok actım ama hic kimse dogru duzgun bir onerixe bulunmadi. Sistemim 1 haftalik ve islemcim full yukte 95 dereceleri goruyor. Prima95 testinde. Ayrıyrttrn kada gametech galaxy gayet guzel 4 fanli kasa netten bakabilirsiniz. İşlemci r 5 2600 alltaki ssde cpuzden ve ısı derecelerini gösteren ssler.
aga stok soğutucu ile herzaman 95 dereceyi görürsün oyunlarda o kadar görmezsin merak etme eğer render yapacam diyosan mecbur soğutucu alman lazım

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
aga stok soğutucu ile herzaman 95 dereceyi görürsün oyunlarda o kadar görmezsin merak etme eğer render yapacam diyosan mecbur soğutucu alman lazım
Aga bu bir 3600 degil ki bu islemcide stok fanda bile bu degerler fazla

Sonuçtan haber edersiniz. Bakalım satıcı ne diyecek?
Saticinin cevabi gelmis. "Üründe arıza olduğunu düşünüyorsanız bir arıza notuyla birlikte ürüne ve kutusuna zarar gelmeyecek şekilde paketleyerek Yurtiçi Kargo ile QP Bilişim adına gönderebilirsiniz." Ayni boyle bir mesaj yollamis en iyisi ben islemciyincikarip guzelce siliyim kutusualna koyiyim sonra onuda bir kutuya koyip yolliyim sizce degisim falan istiyimmi? Yoksa iade istiyim?

Son düzenleme:

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
QP Bilişim satıcısına denk gelmeniz iyi olmuş öncelikle.
Bu ürünün arızalı olması nedeniyle ve muadili üründe de benzer bir şey yaşamaktan korkutuğum için 2600X ile değişmek istiyorum diyebilirsiniz.

Arıza notuna düşük voltaja rağmen çok yüksek güç tüketmesi ve ısınma problemleri diyebilirsiniz.

QP Bilişim en iyi satıcılardan biri umarım yardımcı olurlar.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Bu ürünün arızalı olması nedeniyle ve muadili üründe de benzer bir şey yaşamaktan korkutuğum için 2600X ile değişmek istiyorum diyebilirsiniz.

Arıza notuna düşük voltaja rağmen çok yüksek güç tüketmesi ve ısınma problemleri diyebilirsiniz.

Aynen oyle demek cok mantikli olur. Ama ben sanmam 2600x gondereceklerini cunku biraz daha ya ama yinede kargoda yollarken notun icine yazarim.

Eger kabul etmesse teklifi iade eder parami. Degisim yapmam.

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
50-100 lira fark isteyebilirler, aslında o farka da degebilir zira soğutucu daha büyük.

Konuşup anlaşmaya çalışın müşteri hizmetleri ile.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
50-100 lira fark isteyebilirler, aslında o farka da degebilir zira soğutucu daha büyük.

Konuşup anlaşmaya çalışın müşteri hizmetleri ile.
Aga ben sadece saticiya soru sor kısmından soru sordum. Onun dısında nasil konusabilirim ki? Aldigim site trendyol bu arada musteri hizmetlerinden hangi katagoriye giricem? Ya da direk hic telden yazmam not yazarim ksrgoya onuda yollarim kabul ederlerse ederler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye
mesutunsal
Top Bottom