Neler Yeni

1 milyon civarına araç

Yusuf4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
1.2 puretech motor iyi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

skoda kamıq öneririm fakat bu bütçede alınabilecek bazı suv lar aynı bütçede alınabilecek sedanlardan daha küçük bile olabilir.
Evet haklısın malesef, tucson felan da bskmıstım onlarda eli yüzü düzgünler 1.5'tan baslıyor. Kararsız kaldım

crabman

80+ Bronze
Evet haklısın malesef, tucson felan da bskmıstım onlarda eli yüzü düzgünler 1.5'tan baslıyor. Kararsız kaldım
güzel bir sedan önerim olur. kamıq dışında daha büyük bir suv bu bütçede yok diye düşünüyorum. tcross falan hatcbacklerle yarışıyor zaten. size şu sedan araçları önerebilirim:

honda civic (ekliyecem biraz daha)
ford focus
opel insignia
skoda scala (hatchback ama normal hatchbacklere göre bi tık daha büyük)
fiat egea (alınabilir fakat daha iyi başka araçlar varken pek önermem bunu, yinede fikir olsun diye yazdım)
renault megane

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,004
İsim
Semi kaan Çakır
biraz yaşı olsun ama sanayi yüzü görmiyim , konforu yerinde olsun dersen sportage , 2014 consept plus otomatik sattım 900 e 1.1 civarına bütçe esnetirseniz 2017 model civarı bulursunuz diye düşünüyorum. ek olarak 1.6gdı cidden yakıyor 1.6crdi daha ekonomik.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ömür
reis ford puma- bayon 1.0 turbo - kia stonic 1.0 turbo bakabilirsin

Egea cross 1.6 da olur

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,004
İsim
Semi kaan Çakır
biraz yaşı olsun ama sanayi yüzü görmiyim , konforu yerinde olsun dersen sportage , 2014 consept plus otomatik sattım 900 e 1.1 civarına bütçe esnetirseniz 2017 model civarı bulursunuz diye düşünüyorum. ek olarak 1.6gdı cidden yakıyor 1.6crdi daha ekonomik.
ek olarak platform ortağı tucson da bakılabilir , hatcback den bozma suvcuk önermem .

ekrem imaro

80+ Bronze
benim sorunsuzluktan anladığım yeni model, sıfır veya 5 yaşından düşük olması. km yapmış araçlar bakımlı da olsa bakım istiyor. geniş sayılmaz ama bu fiyata crossland mantıklı tercih olur.

Yusuf4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
benim sorunsuzluktan anladığım yeni model, sıfır veya 5 yaşından düşük olması. km yapmış araçlar bakımlı da olsa bakım istiyor. geniş sayılmaz ama bu fiyata crossland mantıklı tercih olur.
Evet aynı şekil ben de max 100 k km ve 5 yaş olmasına dikkat ediyorum

reis ford puma- bayon 1.0 turbo - kia stonic 1.0 turbo bakabilirsin

Egea cross 1.6 da olur
Bu 1.0 lar içi doluyken çekmez gibime geliyor. Üzer sanki bizi

Citroën c4 önerir misiniz peki arkadaslar bu yeni kasaları hafif yüksek gibi duruyor

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mete
Çok rahat, geniş ve konforlu bir araç. Konu sahibi arkadaş alacak olursa sakın ama sakın 1.6 benzinli 135 hp versiyonunu almasın. Yakıtı su gibi yakıyor ve yaktığı kadar da gitmiyor. Dizel tercih edilebilir.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murathan Çoban
Qashqailere bakabilirsiniz 1.2T. Konforlu ve bakımı dışında para harcatmayacktır
1.2 otomatikleri önermem. 1 yıl civarı kullandım hem yokuşta çekmiyor hem de şanzıman sağlıklı vites atmıyor.

Bu 1.0 lar içi doluyken çekmez gibime geliyor. Üzer sanki bizi

Citroën c4 önerir misiniz peki arkadaslar bu yeni kasaları hafif yüksek gibi duruyor
Turbo 1.0lar çekiyor hocam çekişinde problem olmuyor fakat ben yine de pek yanaşmıyorum uzun yolda fazla yakabilir.

Citroen c4 hakkında pek bilgim yok direkt citroen markasından uzak duruyorum.

ek olarak platform ortağı tucson da bakılabilir , hatcback den bozma suvcuk önermem .
Katılıyorum. SUVcukların içi aşırı dar oluyor.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Asil
Kia Sportage veya Tucson son derece mantıklı olur. Tucson o fiyata biraz daha yeni ve düşük kilometreli olur diye düşünüyorum. Onun dışında alman tarfında t-roc vs var ancak bu fiyata tucson yapıştır geç derim. Araç konfor olarak vs güzel.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Eymen Gürel
1.2 otomatikleri önermem. 1 yıl civarı kullandım hem yokuşta çekmiyor hem de şanzıman sağlıklı vites atmıyor.

Turbo 1.0lar çekiyor hocam çekişinde problem olmuyor fakat ben yine de pek yanaşmıyorum uzun yolda fazla yakabilir.

Citroen c4 hakkında pek bilgim yok direkt citroen markasından uzak duruyorum.

Katılıyorum. SUVcukların içi aşırı dar oluyor.
Yokuşta çekmiyor demişsiniz katılmıyorum, araç genelde istanbul da kullanıldı ve hiç çekememezlik yaşamadım.5 kişi binip Kırklareli tarafına gittik, 140-150 araba hiç zorlanmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,611
Üyeler
169,157
Son üye
ZoRK
Top Bottom