Öneri 1 milyona hangi araç alınır genç

Aracın eski olmasının şanzıman ile alakası yok. DQ200 genel sorunu kavrama, o da 20-40K gibi masraflar ile hallediliyor zaten. Ustası çok, maliyeti düşük bir şanzıman.
Sizin mantığınıza göre 2.0 motora sahip olmayan Golf, Leon, Passat, Polo, İbiza, Octavia, SuperB, Audi A3, A4, Fabia, Jetta, Scirocco, T Roc, Rapid, yeti alınmaz.
ne kadar eski ise o kadar el değiştirmiş ve o kadar hor kullanılmış olma ihtimali var. ben yorumumu bu açıdan yaptım. alıcı ekspere götürüp herşeyine baktırıp kendisi karar verir yine. ve ayrıca aracın eski olmasının şanzıman ile alakası yok cümlesinide anlamış değilim. +10 yıllık aracın şanzımanı ile fabrikadan dün çıkmış aracın şanzımanı aynı sağlamlıkta mı olur?

ne kadar eski ise o kadar el değiştirmiş ve o kadar hor kullanılmış olma ihtimali var. ben yorumumu bu açıdan yaptım. alıcı ekspere götürüp herşeyine baktırıp kendisi karar verir yine. ve ayrıca aracın eski olmasının şanzıman ile alakası yok cümlesinide anlamış değilim. +10 yıllık aracın şanzımanı ile fabrikadan dün çıkmış aracın şanzımanı aynı sağlamlıkta mı olur?
Benim bahsettiğim "eskİ = sorunlu" değildir mantığı. Ne kadar eski ve el değiştirilmişse o kadar hor kullanılmış mantığının yanında "sadece uzun yolda kullanılmış şanzıman çok yorulmamıştır" mantığıda var.
DQ200'de kavrama ve volant değiştir fabrikadan çıkmıştan farkı yok. Kuru tip Çift kavramaları şanzımanların tek derdi kavrama. O da dediğim gibi kavrama + volant 40K zaten. Günümüz fiyat açısından bedava. Bir araç için alınmayacak sıkıntısı yaratacak bir fiyat değil.

genç işi sadece polo ve rocco alınır fd6 daha var o paralara ama hayatta verilmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,014
Üyeler
192,584
Son üye
rezry
Geri