Neler Yeni

1 ölü piksel çıktı sizce iade edeyim mi?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Doğukan Barut
Hocam sonuçta para ödeyip sıfır bir ürün aliyosunuz ve sizin elinize en iyi şartlarda ulaştırılması gerekiyo kutuyu açarken video cektinizmi veya kargocu kutuyu getirdiği zaman kutunun dışındaki ezilmeleri yirtilmaları tutanak tutup geri yollasaydiniz keşke büyük ihtimal garantiyle uğraştırırlar
video çekmedim, mobil alandayım ta 3 gün sonra getirecekler diye gittim kendim teslim aldım.. ürün bize böyle geldi dediler okeyledim sağlam çıkacağını umdum açıkcası içinde köpük falan var tutar darbe almamaıştır dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence iade edip indirim bitmeden gigabyte G24F-2 al reis
şimdi bunu iade ederim, iadede sıkıntı çıkarıp geri göndermesinler ürünü?

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
video çekmedim, mobil alandayım ta 3 gün sonra getirecekler diye gittim kendim teslim aldım.. ürün bize böyle geldi dediler okeyledim sağlam çıkacağını umdum açıkcası içinde köpük falan var tutar darbe almamaıştır dedim

şimdi bunu iade ederim, iadede sıkıntı çıkarıp geri göndermesinler ürünü?
icine kagida yaz urun beklentilerimi karsilamadi 14 gun cayma hakkimi kullanip iade etmek istiyorum yaz. ben msi 2412 yi o sekilde iade ettim itopyaya. olu pikseli karistirma ugrastirirlar

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,675
İsim
Fatih
itopya hocam

aynen satışta yok şuan büyük ihtimalle iadeden gelen bir ürün bu, ama yaptıkları çok yanlış, ayıplı bir mala stok açıp satamazsın yanlış bir şey bu, kutu ezik yırtık içindeki paketler aynı keza yırtılmış yazık yani

itopyadan aldım hocam aynı şekilde orda da geçerli mi 14 günlük cayma hakkı?
Geçerli.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Bizdede Lg smart tv var 7-8 senelik ekranda 1 tane ölü piksel vardı ilk başta göze batmasada sonradan sonrada rahatsız ediyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Doğukan Barut
icine kagida yaz urun beklentilerimi karsilamadi 14 gun cayma hakkimi kullanip iade etmek istiyorum yaz. ben msi 2412 yi o sekilde iade ettim itopyaya. olu pikseli karistirma ugrastirirlar
direkt müşteri hizmetlerini arayıp yarın o zaman ben 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum diyeyim iade kodunu alayım

Bizdede Lg smart tv var 7-8 senelik ekranda 1 tane ölü piksel vardı ilk başta göze batmasada sonradan sonrada rahatsız ediyor.
7 8 sene daha yaşar mıyım bilmiyorum knk, artık bir şeylerden geri kalmak istemiyorum her şeyin en iyisi olsun elimin altında, hala yaşıyorken, hala alabiliyorken

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
direkt müşteri hizmetlerini arayıp yarın o zaman ben 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum diyeyim iade kodunu alayım

7 8 sene daha yaşar mıyım bilmiyorum knk, artık bir şeylerden geri kalmak istemiyorum her şeyin en iyisi olsun elimin altında, hala yaşıyorken, hala alabiliyorken
Ee bende aynı seyi dedim en iyisi olsun diye

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay

evet öyle yap bi tane a4 e talebini yazıp ürünün içine koy

Mert

80+ Silver
Bence kesinlikle iade edilir.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Doğukan Barut

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
g24 f2 bundan iyi

knk bir de sana zahmet nasıl yazayım bana bi giriş söyler misin
ben yazıcıdan çıkartıyordum ama ortaya bir İADE TALEBİ yaz altına bilmem ne tarihinde aldığım bilmem ne tarihinde elime ulaşan monitörün markasını yaz devamına bu monitör benim beklentilerimi karşılamadığı için memnun kalmadım bu yüzden 14 günlük iade hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim yaz kağıtı kutuya koy paketle şutla adamların verdiği anlaşmalı numaraya yurtiçine

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aradım 1-3 ölü piksele birebir değişim veya iade yapıyoruz dedi.. 3 den fazla ise tamire gönderiyoruz dediler
İtopya bu konularda uğraştırıyor. Öyle bir şansın varsa iade et. Amazondan almaya bak.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Doğukan Barut
ben yazıcıdan çıkartıyordum ama ortaya bir İADE TALEBİ yaz altına bilmem ne tarihinde aldığım bilmem ne tarihinde elime ulaşan monitörün markasını yaz devamına bu monitör benim beklentilerimi karşılamadığı için memnun kalmadım bu yüzden 14 günlük iade hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim yaz kağıtı kutuya koy paketle şutla adamların verdiği anlaşmalı numaraya yurtiçine
g24 f2 bundan daha iyi mi diyecektim iyi diye kalmış knk

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
aoc gaming 242spu modelini aldım, kutu harbi iyi hasar almıştı ezikler çizikler yırtılmalar vardı daha önce gitmiş başka müşteriye ama geri gelmiş belli yani, sol üst köşede 1 adet ölü pikseli var hafiften de ghostingi var
mevcuttaki monitörü kenara koyup bunu ana ekran yapacaktım çift ekran gitmek istiyorum aciliyeti yok yani ama baktım şimdi artma durumu vs de olabilirmiş, 1 adetten bir problem olur mu sizce
Aynısını ilk bilgisayarımı duzerken yaşadım..ilk olduğu için iade edesim gelmedi. Sonrasında garantiye gönderirim dedim. Garanti bitmeden aradım dedikeler 15 taneden az ise garantiye girmez. Bence yol yakınken iade edip yeni sipariş ver.

Top Bottom