Neler Yeni

1 ölü pikselli monitörde haklı çıkar mıyım?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Bendeki pixel aldıktan birkaç ay sonra oluştu. Yeni satın aldıysan direkt 14 günlük iade hakkını kullan bence. Aynı fiyattaysa başka yerden alırsın tekrar. Yoksa uğraştırıcı bir süreç piksel mevzusu. 2 ay önce THHye basvurdum gecen hafta firmanın savunması geldi. Karara bağlanması da birkaç ay sürer muhtemelen.
Hocam İtopya Amazon HB gibi bir satıcı olmadığı için bir şey bulup geri gönderirlerse cidden uğraşmak istemiyorum o süreçte can sıkıcı.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Bende de msi monitör var 2 adet ölü piksel çıktı ama servis ya aynı renkte 3 tane yada farklı 7 tane olması lazım demişti ve amazondan almıştım iade edelim demişti parayı amazon ama ürün yoktu bu kalitede bende iade etmedim açıkcası fark etmiyorum pikselleri ikiside farklı renkte 1 adet olduğundan

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
İtopya hocam.

İtopya hocam.

Kesinlikle hocam. Ölü piksele katlanmak zorunda değilim o kadar ücret ödedikten sonra. Bu saçma sapan 3 ölü piksel olayıyla sıyrılıyorlar. AOC adamdır, 1 ölü pikseli bile kusur sayıyor.
Direk iade et knk

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam İtopya Amazon HB gibi bir satıcı olmadığı için bir şey bulup geri gönderirlerse cidden uğraşmak istemiyorum o süreçte can sıkıcı.
Ben direkt iade ederdim. Kabul ederler muhtemelen. Ölü piksel olduğundan bahsetme. Onu öğrenirlerse işi yokuşa sürebilirler.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Ben direkt iade ederdim. Kabul ederler muhtemelen. Ölü piksel olduğundan bahsetme. Onu öğrenirlerse işi yokuşa sürebilirler.
Kumar oynamak gerek o zaman hocam, bilemiyorum ya. Bir daha gelirse geri?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kumar oynamak gerek o zaman hocam, bilemiyorum ya. Bir daha gelirse geri?
Kesin bir şey söylemeyeyim her firmanın tavrı aynı olmuyor. Eğer firmanın ölü piksel garantisi yoksa direkt 14 günlük iade hakkını kullanmak en mantıklısı. Garantisi varsa değişim yapıyorlar zaten. Satıcı veya marka garanti veriyor mu ilk buna bakmak lazım alırken. Bence şansını dene iade almak zorundalar. Almazlarsa yasal hakkını kullanmak istediğini aksi halde THHye başvuracağını söyle.

muhkya

80+ Bronze
Ah be amazon ne güzelsin sen öyle piksel bile cikmazsa begenmedim deyip iade edbiliyorsun ondan 300₺ fazla olsun amazondan olsun

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
İtopya hocam.

İtopya hocam.

Kesinlikle hocam. Ölü piksele katlanmak zorunda değilim o kadar ücret ödedikten sonra. Bu saçma sapan 3 ölü piksel olayıyla sıyrılıyorlar. AOC adamdır, 1 ölü pikseli bile kusur sayıyor.
Kaç gün oldu alalı 5 günü geçmediyse değişim yapıyo itopya daha dün sordum

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Cumartesi teslim aldım ürünü. Emin misiniz hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazonda aradım monitör yok hocam orada.
Evet dün airport avmde sordum 5 gün içinde cıkarsa getir dediler bana

muhkya

80+ Bronze
Cumartesi teslim aldım ürünü. Emin misiniz hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazonda aradım monitör yok hocam orada.
ben aldim gecen hafta 3900₺ ye ölu pixel de yok kalite desen cok iyi pivot özelliği harika :)

https://www.amazon.com.tr/dp/B07KP3...11062-21&utm_source=reflink2&utm_campaign=387

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,746