- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bana satan kişi böyle birsey demediki birde kıtapcık kutunun icindeydi malesef kurulumu yaptılar gittiler akşam oldu fark ettik hani kutuyu ben kendim acmış olsam benim hatam okumadım diyebilirim ama kutuyu ben acarsam garantiden cıkacağımı servisin gelip kutuyu acması ve kurulum yapması gerektigini söylediler bende bekledim öyle sonuclansinda 2 senede beklerim tesekkurler.Hocam bunların kitapçıkları var çoğu 1-2 ölü pikselin değişime gitmeyeceğini yazıyor oraya keşke bakıp alsaydınız 14 günü doldurmanız kötü olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu da ekliyim thh genelde 3-6 ay bekletmeden karar vermiyor maalesef çok yavaş işliyor süreç
Yaa bunlar parayı kolay kazandığı icin herkesi kolay kazanıyor sanıyorlar gecmiş olsun umarım şuanda tv de sıkıntı yoktur.LG tv led değişim sonrası 1 ölü pix çıktı 1 ay sonra kayboldu çok değişik servis biz yapmadık dedi ama onlar yaptı yatacakları yerleri yok
Hocam bu arada faturama baktım biraz önce 11.ayın 30 da kesilmiş 14 günü gecmemiş daha galiba.Hocam bunların kitapçıkları var çoğu 1-2 ölü pikselin değişime gitmeyeceğini yazıyor oraya keşke bakıp alsaydınız 14 günü doldurmanız kötü olmuş
Şunu da ekliyim thh genelde 3-6 ay bekletmeden karar vermiyor maalesef çok yavaş işliyor süreç
Son düzenleme: