Astralbell02
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
Monitörü aldığımız firmanın servisi 1 tane ölü pixeli tamir edebilir mi ?
Yollicam ztn ama 1 ölü pixelse tamir edilir dediler. Ben de bir foruma sorayım dedim.Garantiye yolla.
ölü pixel tamir edilebilecek bişey değil bildiğim kadarıylaMonitörü aldığımız firmanın servisi 1 tane ölü pixeli tamir edebilir mi ?
Incehesap'ın servisi ölü pixeli tamir edebilir dedi. Servis 1 pixeli tamir eder miölü pixel tamir edilebilecek bişey değil bildiğim kadarıyla
kullanmaya devam edersen pixel sayısı artar
tamiri yok diye biliyorum ürün değişimi yapılır yüksek ihtimalIncehesap'ın servisi ölü pixeli tamir edebilir dedi. Servis 1 pixeli tamir eder mi
Gönder yenisini yollasınlar. Tamir etme yok ama altında başka bir şey vardır belki onlar halledip gönderirler.Monitörü aldığımız firmanın servisi 1 tane ölü pixeli tamir edebilir mi ?
İncehesap sıfır ölü piksel garantisi veriyor bazı monitörlerde eğer ölü piksel çıktıysa tamir değil değişim yaparlar diye düşünüyorum.Incehesap'ın servisi ölü pixeli tamir edebilir dedi. Servis 1 pixeli tamir eder mi
Değişim veya iade olur mu dediğim de tabirini yapariz 1 ölü pixel fln dedilertamiri yok diye biliyorum ürün değişimi yapılır yüksek ihtimal
Yok gamepower değil bu mag274qrfİncehesap sıfır ölü piksel garantisi veriyor bazı monitörlerde eğer ölü piksel çıktıysa tamir değil değişim yaparlar diye düşünüyorum.
yani 10 pixel üstü değişim iade oluyormuş monitoru paketledim bugün gelip alacaklar 1 pixeli tamir ederiz dedilerGönder yenisini yollasınlar. Tamir etme yok ama altında başka bir şey vardır belki onlar halledip gönderirler.
onu bilmiyorum hocamDeğişim veya iade olur mu dediğim de tabirini yapariz 1 ölü pixel fln dediler
panel değişimi yaparak tamir ediyorlar panelin içine giremezlerIncehesap'ın servisi ölü pixeli tamir edebilir dedi. Servis 1 pixeli tamir eder mi
piksel sayısı öyle kolay kolay artmaz darbe yemediği sürece veya hor kullanılmadığı sürece 1.5 yıldır ölü pikselli kullanıyorum aldığımda vardı aynı 1 tane duruyor.ölü pixel tamir edilebilecek bişey değil bildiğim kadarıyla
kullanmaya devam edersen pixel sayısı artar
1 pixeli artık nasıl tamir edeceklerse içinde ufak toz da var onuda temizlicekler umarım halledebilirler iade fln olusturayim mi dedim gerek yok servisimiz tamirini yapar dedilerpanel değişimi yaparak tamir ediyorlar panelin içine giremezler