ardaozal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Eğer para birimin dolar/euro ise yine fazlaSonra neden korsan...
Eğer para birimin dolar/euro ise yine fazlaSonra neden korsan...
hocam sonuçta bir oyuna 1000TL vermiş olmuyor muyuzOyun normalde 300TL değil, oyunun normal sürümü 300TL. her şey dahil paketi 1000TL Yani 110Euro olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Adamın bundan bile haberi yok LoL
Her şey grafik demek değil ama?
Sen knight onlinede metin 2 de bir item için araba takaslanan dönemi bilir misin kardeşhocam sonuçta bir oyuna 1000TL vermiş olmuyor muyuz
Oyunun satış fiyatı 110 Euro ve oyun resmi olarak TR'de satılmıyor bile. Ne bekliyordun? Oyuna değil 110 Euro'yu 1000Tl yapanlara bakmak lazım.hocam sonuçta bir oyuna 1000TL vermiş olmuyor muyuz
başlığı görünce Playstation 5 teki oyun fiyatlarını sandımEvet baya böyle, acaba bu sürümünden dolayı mı, Edge Of Dark modeli 1000tl diyor? Normali ise 337tl?
![]()
Escape From Tarkov Edge Of Dark | %49 indirim
**Escape From Tarkov Edge Of Darkness Limited Edition satın al**ma işleminden sonra cd key olarak teslim edilir. **Escape From Tarkov Edge Of Darkness Limited Edition promo code** sekmesinden aktif edilir. Escape From Tarkov Edge Of Darkness Limited Edition İçeriği : Başlarda bonus ekipmanı...www.durmaplay.com
![]()
Buy Escape From Tarkov - Survival and Realistic FPS Experience
Escape From Tarkov is a realistic FPS game that challenges players to survive in a dangerous war environment. Gather your resources, make strategic moves, and defeat your enemies. Buy Escape From Tarkov now and join this challenging adventure!www.durmaplay.com
![]()
Left Behind Edition Upgrade
**Escape From Tarkov Upgrade Left Behind Edition satın al**ma işleminden sonra Epin kodu olarak teslim edilir. Escape From Tarkov Upgrade Left Behind Edition kullanmak için hesabınızda Escape From Tarkov Standard paket bulunması gerekir. Bu paket sadece Escape From Tarkov Standard versiyon oyunu...www.durmaplay.com
![]()
Prepare For Escape Edition Upgrade
**Escape From Tarkov Upgrade Prepare For Escape Edition satın al**ma işleminden sonra Epin kodu olarak teslim edilir. Escape From Tarkov Upgrade Prepare For Escape Edition kullanmak için hesabınızda Escape From Tarkov Standard paket bulunması gerekir. Bu paket sadece Escape From Tarkov Standard...www.durmaplay.com
![]()
Escape From Tarkov Prepare For Escape | %14 indirim
Escape From Tarkov Prepare For Escape Edition İçeriği : Başlarda bonus ekipmanı,Büyük miktarda stash (10x40) arttı, Gizli ortamda ilave ekipman ve kaynaklar, Daha büyük güvenli kap, Başlangıçta daha fazla nakit, Başlangıçta tüm oyun içi tüccarlar ile iyi puan durumu. Büyük ölçekli yerlerde...www.durmaplay.com
-eastergamerstv1000 TL ye oyun olur mu ?
olmaz.
ben de onu diyorum 110euro zaten 1000tl yapıyorOyunun satış fiyatı 110 Euro ve oyun resmi olarak TR'de satılmıyor bile. Ne bekliyordun? Oyuna değil 110 Euro'yu 1000Tl yapanlara bakmak lazım.
bu öyle bişey değil. bu complexe edition veya game of the year edition gibi bir şey.Sen knight onlinede metin 2 de bir item için araba takaslanan dönemi bilir misin kardeş
Biliyorum onu dalgasına dedimben de onu diyorum 110euro zaten 1000tl yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu öyle bişey değil. bu complexe edition veya game of the year edition gibi bir şey.
E-Evet.Wow. Omg. Domates gaming
sal kendini ucuz oyunlar oynakorsan oyunlara yönelmeyeyim diyorum şu zamana kadar da hep öyle yaptım ama artık anlamıyorum 6 tane oyun alsam pcmin parası çıkıyor resmen bu gidişle sabrım tükenmeye başlayacak