Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
2022 den kalma bir Sürücü kullanıyorum. Bu yeni Sürücülerdeki sorunları gördükçe iyice güncelleme hevesim gitti.
Ben 2020 den kalma sürücü kullaniom.dd2022 den kalma bir Sürücü kullanıyorum. Bu yeni Sürücülerdeki sorunları gördükçe iyice güncelleme hevesim gitti.
Bu yaklaşım daha doğru. Yeni Sürücülerde bir önceki nesil kartların yazılım desteğini berbat ediyorlar. Tamaman bilerek ve kasıtlı yapıldığını düşünüyorum Firma tarafından. Hiç bulaşmadan eski Sürücüde kalmak akıl sağlığı için daha doğru bir yaklaşım.Ben 2020 den kalma sürücü kullaniom.dd
Öyle deme hocam AMD fanboyları evini basar filan!vallaha artık rx 6600 satıp 3060a geçeceğim böyle bir rezillik olamaz adamlar bir driver yapıyor çökmesi var donması var takılması var bi öncekini indiriyorum hiçbirşey yok para verip aldığımız hizmete bak
MHz düşünce ekran böyle oluyor xddBu yaklaşım daha doğru. Yeni Sürücülerde bir önceki nesil kartların yazılım desteğini berbat ediyorlar. Tamaman bilerek ve kasıtlı yapıldığını düşünüyorum Firma tarafından. Hiç bulaşmadan eski Sürücüde kalmak akıl sağlığı için daha doğru bir yaklaşım.
Sürücüyü kaldırmışlar güncelleyip tekrardan yayınlayacaklar sanırım bu gece CS 2 kesin geliyor o zaman.Radeon twitter sayfasında cs 2 içinde destek geldiğini söylüyorlar
- New Game Support
- Counter Strike 2
- Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
- PAYDAY 3
Güncelledim masaüstünde mouse u hareket ettirirken bilgisayar donuyor. Geri eski sürümü yükledimKullananlar yorum yapabilir mi?
Sabahten beri CS oynuyorum hiçbir problem olmadı.Kullananlar yorum yapabilir mi?
Güncelledim masaüstünde mouse u hareket ettirirken bilgisayar donuyor. Geri eski sürümü yükledim
Şansımı deneyeyim o zaman. Teşekkür ederim.Sabahten beri CS oynuyorum hiçbir problem olmadı.
Güncelleme yapmış olayım. İlk yüklediğimde bir iki ufak drop oldu. Sonrasında sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.Şansımı deneyeyim o zaman. Teşekkür ederim.