dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
6650xt kullanıyorum şuanlık bir sorunla karşılaşmadım.Yorumları alabilir miyim? 23.9.1 kullanıyorum
6650xt kullanıyorum şuanlık bir sorunla karşılaşmadım.Yorumları alabilir miyim? 23.9.1 kullanıyorum
AMD Cleanup Utility ile kaldırıp tekrardan kur hocam.Sorun bu versiyonla mı alakalı bilmiyorum ancak güncellemeden sonra oyun sırasında birden alt+tab yapmış gibi masaüstüne atmaya başladı ve 5 dakikada bir yapıyor neredeyse. DDU ile kaldırıp tekrar kurulum yapacağım.
23.9.1 sürücüsüyle bir sorun yaşamadım Bir de bu sürücünün üstüne yeni sürücüyü kurmak istedim 23.11.1'i ve şu anda hiçbir problem yok nedendir bilmiyorum ama AMD driverları bazen gerçekten insanı şaşırtıyor.Tuf 7800xt win11 temiz kurulum sonrası 23.11.1 driver kurdum web te gezerken ve Furmark çalıştırdığımda beyaz ekran ve sonrasında reset problemi yaşadım ve 23.9.1 sürücüsüne geri döndüm sıkıntı kalmadı. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar varmı.
bu antilagı tam olarak nerden açıyoruz ya ben cs2 ban attığı zamanda görememiştimDaha deneyemedim. Sistemi formatlayacağım bugün yarın sonuçlarını yazarım. Genellikle bende bir sıkıntı olmadı sürücülerde şu zamana kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onla ilgili bir şey göremedim. Eğer RX 7000 serisi kullanıyorsan indirip bir dene. CS de RX 7000 serisinde düşük FPS sorununu çözmüşler. Vac Ban olayı kalktı ama. Antilag+ aktif mi onu bilmiyorum.
csgo 2csgo2
Sende 7000 serisi ekran kartı mı var hocam? Türkçeye çevrildi mi tam bilmiyorum ama çevrildiyse Gecikme Önleme + olarak gibi bir şey olması gerek.bu antilagı tam olarak nerden açıyoruz ya ben cs2 ban attığı zamanda görememiştim