AMD Adrenalin 23.11.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

5600xt ile sorun yaşayan var mı başka?

Beyler dün formattan sonra 1 el CS 2 girdim donma kasma vb. hiçbir sorun olmadı.

6700xt de bı sıkıntı yaşamadım çıktıgı gün indirdim iyi gibi fortnite çoktu bugun bi

Tuf 7800xt win11 temiz kurulum sonrası 23.11.1 driver kurdum web te gezerken ve Furmark çalıştırdığımda beyaz ekran ve sonrasında reset problemi yaşadım ve 23.9.1 sürücüsüne geri döndüm sıkıntı kalmadı. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar varmı.

Sorun bu versiyonla mı alakalı bilmiyorum ancak güncellemeden sonra oyun sırasında birden alt+tab yapmış gibi masaüstüne atmaya başladı ve 5 dakikada bir yapıyor neredeyse. DDU ile kaldırıp tekrar kurulum yapacağım.

Sorun bu versiyonla mı alakalı bilmiyorum ancak güncellemeden sonra oyun sırasında birden alt+tab yapmış gibi masaüstüne atmaya başladı ve 5 dakikada bir yapıyor neredeyse. DDU ile kaldırıp tekrar kurulum yapacağım.
AMD Cleanup Utility ile kaldırıp tekrardan kur hocam.

Tuf 7800xt win11 temiz kurulum sonrası 23.11.1 driver kurdum web te gezerken ve Furmark çalıştırdığımda beyaz ekran ve sonrasında reset problemi yaşadım ve 23.9.1 sürücüsüne geri döndüm sıkıntı kalmadı. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar varmı.
23.9.1 sürücüsüyle bir sorun yaşamadım Bir de bu sürücünün üstüne yeni sürücüyü kurmak istedim 23.11.1'i ve şu anda hiçbir problem yok nedendir bilmiyorum ama AMD driverları bazen gerçekten insanı şaşırtıyor.

Daha deneyemedim. Sistemi formatlayacağım bugün yarın sonuçlarını yazarım. Genellikle bende bir sıkıntı olmadı sürücülerde şu zamana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onla ilgili bir şey göremedim. Eğer RX 7000 serisi kullanıyorsan indirip bir dene. CS de RX 7000 serisinde düşük FPS sorununu çözmüşler. Vac Ban olayı kalktı ama. Antilag+ aktif mi onu bilmiyorum.
bu antilagı tam olarak nerden açıyoruz ya ben cs2 ban attığı zamanda görememiştim

bu antilagı tam olarak nerden açıyoruz ya ben cs2 ban attığı zamanda görememiştim
Sende 7000 serisi ekran kartı mı var hocam? Türkçeye çevrildi mi tam bilmiyorum ama çevrildiyse Gecikme Önleme + olarak gibi bir şey olması gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri