ekrem imaro
80+ Bronze
linçleneceğimi biliyorum ama rdr 2 genel olarak sıkıcı,yavaş bir oyun.
linçleneceğimi biliyorum ama rdr 2 genel olarak sıkıcı,yavaş bir oyun.
valla kral aynı şekilFırsatını bulsam 3. defa başlayıp bitireceğim adamlar sıkıcı diyor.
neyi güzel neyi sıkıcı biraz onan örnek verseniz ben ona göre kra versemvalla kral aynı şekil
klavyeyi kullanmamaktan tuslar ölmüş yazı yazamıyorum calısmıyrlarneyi güzel neyi sıkıcı biraz onan örnek verseniz ben ona göre kra versem
kişiden kişiye zevkler değişir türü sevmiyorsan ve alıyorsan alırken de bin türlü hale giriyorsan bu oyun senlik değil demektirneyi güzel neyi sıkıcı biraz onan örnek verseniz ben ona göre kra versem
hocam benim oyun hakkına biliğim tek sey ismi o nette cok spoiler var spoilersiz bi tanıtım isteim o kaarkişiden kişiye zevkler değişir türü sevmiyorsan ve alıyorsan alırken de bin türlü hale giriyorsan bu oyun senlik değil demektir
spoiler yesen ne olacak izle gitsin sonunu izleme sadece. sana göre mi gör. alakasız oyunlar ama ben bütün cod serisini bilmeden spoiler yiyerek bitirdim ama hiçbir şey değişmedi. o bölüme gelmek için daha çok heyecanlandım meselahocam benim oyun hakkına biliğim tek sey ismi o nette cok spoiler var spoilersiz bi tanıtım isteim o kaar