Neler Yeni

Yardım Güç Kaynağımı İade Edeyim mi?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Bence gerek yok. Güzel ürün zaten bu da. Tek artısı ekran kartını tek kablo ile bağlarsın dönüştürücü kullanmadan. Sen bilirsin.
Dönüştürücü almak mi zorundayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence gerek yok. Güzel ürün zaten bu da. Tek artısı ekran kartını tek kablo ile bağlarsın dönüştürücü kullanmadan. Sen bilirsin.
Birde geri iade etmeyim o zaman.

Hocam cevap bekliyorum.

Cevap alabilirmiyim?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yardım edin.

Son düzenleme:

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar ne yapayim şimdi yardım edin.

Strangersupuk

80+ Bronze
@HarbiyeliTRe hocam ekran kartınız nedir.

16 Pin 1 kablo girişi mi var yoksa 8+8 şeklinde mi

Uyuyacağım için şimdiden yazıyorum, Ekran kartınızda 16 pin tek kablo girişi varsa Bütçenize uygun ATX 3.0 standartı olan bir güç kaynağı bakıp satın aldığınızı iade etmeniz daha doğru olacaktır.

Satın almış olduğunuz güç kaynağında atx 3.0 desteği olmadığından ekran kartı kablosu için dönüştürücü almak zorunda kalacaksınız, o da çok çirkin görünüyor ve her ne kadar problem değil deselerde bence sağlıklı değil.

ekran kartınızda 8+8 yani çift kablo girişi varsa iade etmenize gerek yok direk güç kaynağından gelen kabloları takabilirsiniz.

Son düzenleme:

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm

Uyuyacağım için şimdiden yazıyorum, Ekran kartınızda 16 pin tek kablo girişi varsa Bütçenize uygun ATX 3.0 standartı olan bir güç kaynağı bakıp satın aldığınızı iade etmeniz daha doğru olacaktır.

Satın almış olduğunuz güç kaynağında atx 3.0 desteği olmadığından ekran kartı kablosu için dönüştürücü almak zorunda kalacaksınız, o da çok çirkin görünüyor ve her ne kadar problem değil deselerde bence sağlıklı değil.

ekran kartınızda 8+8 yani çift kablo girişi varsa iade etmenize gerek yok direk güç kaynağından gelen kabloları takabilirsiniz.
Rtx 4070 alacağım bilmiyorum var mı? Birde sizce iade ettiğimde aura alayim mi Asus yoksa Asus rog platinum versiyona mu balayim ikisinde de pce 5.0 var atx 3.0 aynı şekilde yoksa 1000wat msi mpg mi alayim.

Strangersupuk

80+ Bronze
Rtx 4070 alacağım bilmiyorum var mı? Birde sizce iade ettiğimde aura alayim mi Asus yoksa Asus rog platinum versiyona mu balayim ikisinde de pce 5.0 var atx 3.0 aynı şekilde yoksa 1000wat msi mpg mi alayim.
Hocam Bazı rtx 4070'ler 16 pin bazıları 8+8 değişiyor. Alcağınız modele göre.

Atıyorum 8+8 Pin 4070 alırsanız ATX 3.0 güç kaynağı aldığınızda da dönüştürücü kullanmak durumunda kalacaksınız.
Öncelikle hangi 4070 modelini alacağınıza karar vermeniz lazım.
8+8 pinli 4070 alırım diyorsanız iade etmeyin direk takarsınız bir problem çıkmaz.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm

6+2 ve 8+8 desteklemiyor birde vatandan aldım hiç kutuyu açmadım nasıl aldıysam öyle duruyor kargo ile geldi İstanbul forum şubesinden oraya gidip iade etsem alırlar mı?

Atıyorum 8+8 Pin 4070 alırsanız ATX 3.0 güç kaynağı aldığınızda da dönüştürücü kullanmak durumunda kalacaksınız.
8+8 pinli 4070 alırım diyorsanız iade etmeyin direk takarsınız bir problem çıkmaz.
Asus tuf alacağım.

Tuf destekliyor mu dediğinizi yoksa güç kaynağını iade mi gerek.

Strangersupuk

80+ Bronze
6+2 ve 8+8 desteklemiyor birde vatandan aldım hiç kutuyu açmadım nasıl aldıysam öyle duruyor kargo ile geldi İstanbul forum şubesinden oraya gidip iade etsem alırlar mı?

Asus tuf alacağım.

Tamam iade etmenize gerek yok, Asus tuf 4070 düz 8 pin.

Strangersupuk

80+ Bronze
Nasıl hocam yani pce5 gerek yok mu bunda şimdi.
hocam pci 5.0 ile Atx 3.0 farklı şeyler
Atx 3.0'a Gerek yok hocam Aşağıya farkını bırakıyorum.
S0db4e04526f24fcd81a9a9abc3c26525Q.jpg

Sol kısımdaki ATX 3.0 kablo gördüğünüz gibi 16 pin var üst kısmında da 8 adet pin var toplam 24 pin.

Sağda gördüğünüz 8 pin sizin güç kaynağının sahip olduğu ve asus tuf ekran kartına takacağınız kablo

8 pini atx 3.0 destekli karta takamazsınız aynı şekilde atx 3.0 kabloyu da 8 pin ekran kartına takamazsınız.

şu anda sizin almış ve alacak olduğunuz parçalar uyumlu endişelenmenize gerek yok.

bu kablonun iki ucunun böyle olduğunua takılmayın aynı karede hem 8 pin hem atx 3.0 olan bu görseli bulabildiğim için bunu atıyorum

Pci-e 5.0 da anakartınızla alakalı bir durum güç kaynağıyla herhangi bir ilgisi alakası yok.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
hocam pci 5.0 ile Atx 3.0 farklı şeyler
Atx 3.0'a Gerek yok hocam Aşağıya farkını bırakıyorum.
S0db4e04526f24fcd81a9a9abc3c26525Q.jpg

Sol kısımdaki ATX 3.0 kablo gördüğünüz gibi 16 pin var üst kısmında da 8 adet pin var toplam 24 pin.

Sağda gördüğünüz 8 pin sizin güç kaynağının sahip olduğu ve asus tuf ekran kartına takacağınız kablo

8 pini atx 3.0 destekli karta takamazsınız aynı şekilde atx 3.0 kabloyu da 8 pin ekran kartına takamazsınız.

şu anda sizin almış ve alacak olduğunuz parçalar uyumlu endişelenmenize gerek yok.

bu kablonun iki ucunun böyle olduğunua takılmayın aynı karede hem 8 pin hem atx 3.0 olan bu görseli bulabildiğim için bunu atıyorum

Pci-e 5.0 da anakartınızla alakalı bir durum güç kaynağıyla herhangi bir ilgisi alakası yok.
Tamamdır o zaman ben iade yapmayayim teşekkür ederim bilgileriniz için yoksa yarın gidecektim.

Gece_alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Ceran

Asus tuf alacağım.

14 gün geçmediyse ve onların gönderdiği orjinal ürün kutusunda bir etiket olur açılıp açılmama etiketi o yırtılmadıysa alırlar almak zorundalar diye biliyorum

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
14 gün geçmediyse ve onların gönderdiği orjinal ürün kutusunda bir etiket olur açılıp açılmama etiketi o yırtılmadıysa alırlar almak zorundalar diye biliyorum
Yok zaten konuştum vatanla iade alacaklar ama nakit geri ödeme 5 gün sonra vereceklerini söylediler ona göre ya vatandan bu serinin yeni versiyonunu alacağım yada itopyadan aura serisi alcağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,917
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom