1 sene önce 10.000 TL yatırım yapsaydık şu an paramız 500.000.000 olurdu.

Ne alaka?? Kavgaya mı çağırıyosun :)
Ben kavga mı edelim dedim? Çakma yatırımcıların laflarını alıyor diyorsun ya 2017'den beri yaptığım yatırımları gösterebilirim. Sen de BORSA'DAN ANLIYORSUN YA(!) o yatırımlarını gösterirsin bakalım ne kadar anlıyorsun?

Gafes Dövüsüne çağırıyor :D umursama dostum şöylelerini hiçbirşey araştırmadan yatırım yapan insanlar bunlar.
Ya hayır ben ona burada mantıklı sebepler sunuyorum bana söylediği şey "gel karımı gösteriyimde ders al benden" Belki şansın yaver gitmiş olabilir ama bu işten anladığın anlamına gelmiyor. Normalde kale almam ama gece gece uğraşasım geldi :)

Ben kavga mı edelim dedim? Çakma yatırımcıların laflarını alıyor diyorsun ya 2017'den beri yaptığım yatırımları gösterebilirim. Sen de BORSA'DAN ANLIYORSUN YA(!) o yatırımlarını gösterirsin bakalım ne kadar anlıyorsun?
Ben o discord'a gelmeyi çok isterim dostum. :)

Ya hayır ben ona burada mantıklı sebepler sunuyorum bana söylediği şey "gel karımı gösteriyimde ders al benden" Belki şansın yaver gitmiş olabilir ama bu işten anladığın anlamına gelmiyor. Normalde kale almam ama gece gece uğraşasım geldi :)
Saygı, Sevgi olmadıktan sonra Eşeğe altın semer vursalar ne olur? Eşek yine Eşek...

Günlerce emek verip her bir hisseme saatlerce analiz yaptığım portföyümü senin ile paylaşmamı mı istiyorsun? Tam acemi lafları bunlar.

Alıntıyı görüntüle

1 sene önce Shiba'ya 10.000 TL yatırım yapmış olsaydık şuan 500 milyon TL'miz olurmuş. Ben de 1 sene önce 10.000 TL'ye bilgisayar aldım keşke Shiba ya da başka coin alsaymışım.
Seneye baktığımızda keşke dememek için yatırım yapmalı mıyız?
Hocam zaten canımız yanıyor birde sen vurma bea

Acemi gözüyle evet :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DeH$et zavallısın, yıkıksın kızgın spamından raporluyorum lütfen büyüyün de gelin şu forumu 8 yaşındakiler kullanmasın lütfen.
Kendi 87053890756 tane atıyor 1-2 tane kızgın yiyince spamdan rapor ediyorum diyor :kekw:

Geri