Berke Gözükara
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,470
da forum ekonomistleri iş başında
Kardeşim ben tabloyu paylaştım böyle bir yatırım yapılmış olsa bu kadar para kazanırdın diye. Şimdi git sana Shiba mı al diyorum. Shit coin zaten çoğu Bitcoin, Ethereum vs hariç diğerleri beş para etmez. YTD.
Bu piyasada yaptığım kar'ı sana açıklasam ağzın açık kalır tavsiye istersin. Neyse iyi forumlar.
Haklısın. Hesabını silmeye ne dersin ?şu forumu 8 yaşındakiler kullanmasın lütfen.
Evet 22 yaşında adamım önce benim yaşıma gel sonra tartışırız.Haklısın. Hesabını silmeye ne dersin ?
Birinci olarak Shiba gibi bir sh*t coinin yükseleceğini asla bilemezdiniz nasıl derseniz açıklayayım; Bu tür sh*t coinlerin bir projesi yok sıfırı bol saçma sapan bir piyasa arzına sahipler. Shibanın artmasının tek sebebi yatırımcı toplayıp elon üzerinden yükselmesiydi. bu coinde şuan zarar eden arkadaşlar yükselmesi için uzun süre bekleyeceklerdir fakat muhtemel ihtimalle 1-2 yıl içinde binance'dan delist olacak.Alıntıyı görüntüle
1 sene önce Shiba'ya 10.000 TL yatırım yapmış olsaydık şuan 500 milyon TL'miz olurmuş. Ben de 1 sene önce 10.000 TL'ye bilgisayar aldım keşke Shiba ya da başka coin alsaymışım.
Seneye baktığımızda keşke dememek için yatırım yapmalı mıyız?
Aynen kardeşim coinler bomboş hahaha. Merak etme borsada da yatırım yaptım. Gelecek Bitcoin'de teknolojiye ayak uyduramazsan batarsınCoin işi ile uğraşan herkes piyasanın cahilidir. Borsadan anlamayan, hakkıyla kazanç yapamayan insanlar büyük yatırımcıların yaptığı coin adı verilen ver herhangi bir kökü olmayan sanal yazılımlardaki spekülasyonların altından 3,5 kuruş kazanmaya çalışan insanlardır. Sana burda anlattığım şeyi okumadan cevap veriyorsun.
Bu şekilde devam edebilirsin. Zaten kazandığı para ile hava atmaya çalışan kişilerin ne olduğunu bu piyasadaki herkes çok iyi biliyor, merak etme.
Yani anlatmak istediğim şu oluyor; bu tür sh*t coinlerde belki 100 liradan 10.000 lira kazanabilirsiniz fakat, 100 lirayı 10 lira yapma ihtimaliniz de çok yüksek uzun süredir piyasada olan birisi olarak söylüyorum bunu. lütfen yatırımınızı insanlardan tavsiye alarak yapmayın, kendi analizinizi kendiniz yapın.Birinci olarak Shiba gibi bir sh*t coinin yükseleceğini asla bilemezdiniz nasıl derseniz açıklayayım; Bu tür sh*t coinlerin bir projesi yok sıfırı bol saçma sapan bir piyasa arzına sahipler. Shibanın artmasının tek sebebi yatırımcı toplayıp elon üzerinden yükselmesiydi. bu coinde şuan zarar eden arkadaşlar yükselmesi için uzun süre bekleyeceklerdir fakat muhtemel ihtimalle 1-2 yıl içinde binance'dan delist olacak.
Zaten doge coin artışından sonra piyasa sürülmüş ve onun gibi meme coin.Birinci olarak Shiba gibi bir sh*t coinin yükseleceğini asla bilemezdiniz nasıl derseniz açıklayayım; Bu tür sh*t coinlerin bir projesi yok sıfırı bol saçma sapan bir piyasa arzına sahipler. Shibanın artmasının tek sebebi yatırımcı toplayıp elon üzerinden yükselmesiydi. bu coinde şuan zarar eden arkadaşlar yükselmesi için uzun süre bekleyeceklerdir fakat muhtemel ihtimalle 1-2 yıl içinde binance'dan delist olacak.
Hocam shiba Ağustos 2020 Yılında piyasaya sürüldü. Bu tarihte doge coin bu kadar popüler değildi.Zaten doge coin artışından sonra piyasa sürülmüş ve onun gibi meme coin.
Tepeden mi aldın? Hangi coini aldın?Artık çok geç, battım bile...
Instagramda gördüğü çakma yatırımcılardan duyduğu lafları gelip burda bana söyleyerek üste çıktığını sanan birisinden başka nesin ki?Aynen kardeşim coinler bomboş hahaha. Merak etme borsada da yatırım yaptım. Gelecek Bitcoin'de teknolojiye ayak uyduramazsan batarsınBlockchain teknolojisini araştır sonra gel kötüle.