Şuan kaç gram altının olduğunu hesaplarımda üşeniyorumUzun vadede olabileceği ön görmek zor kripto vabında, ama önümüzdeki seçimlere kadar altın hep yükselmeye devam edicek. En garanti yatırım noktası. Bu arada kârım 257k oldu. YTD
E iyidi bu kripto paralar kumar gibi basit ve amaçsız zenginlik sağlayabildikleri için haramAlıntıyı görüntüle
1 sene önce Shiba'ya 10.000 TL yatırım yapmış olsaydık şuan 500 milyon TL'miz olurmuş. Ben de 1 sene önce 10.000 TL'ye bilgisayar aldım keşke Shiba ya da başka coin alsaymışım.
Seneye baktığımızda keşke dememek için yatırım yapmalı mıyız?
Gereksizse yazmayabilirsin bilader zorla yazdırmıyorum.Zamanında İstanbul'dan arsa alsaydık işte yatlarimiz katlarimiz olurdu diyen dayıları anımsattı bu konu. Gereksiz yani
SHIBA coin dediğimiz şey tamamen coin piyasaında büyüklerin yaptığı bir spekülasyondur. Gördüğün gibi bu tarz yüksek karlılık var gibi gösterip senide işin içine çekmeye çalışıyorlar. Emin ol o coin okadar yükselmeden önce 1 tane bile normal insanda yoktu.Alıntıyı görüntüle
1 sene önce Shiba'ya 10.000 TL yatırım yapmış olsaydık şuan 500 milyon TL'miz olurmuş. Ben de 1 sene önce 10.000 TL'ye bilgisayar aldım keşke Shiba ya da başka coin alsaymışım.
Seneye baktığımızda keşke dememek için yatırım yapmalı mıyız?
Eğlence amaçlı çıkarılmış bir coin zaten tıpkı Doge coin gibi. Doge coin bu kadar yükseldi diye bu coin de ilk çıktığında ve Binance'de listelendiğinde çok talep olduğu için bu kadar yükseldi.SHIBA coin dediğimiz şey tamamen coin piyasaında büyüklerin yaptığı bir spekülasyondur. Gördüğün gibi bu tarz yüksek karlılık var gibi gösterip senide işin içine çekmeye çalışıyorlar. Emin ol o coin okadar yükselmeden önce 1 tane bile normal insanda yoktu.
Arkadaşım kusura bakma ama olaya tam bir acemi gözü ile bakıyorsun. Yapılan spekülasyonların boyutunun farkında değilsiniz. Doge coin dediğiniz şey size "Biz bunu eğlence için çıkarmıştık ama baktık talep var bizde satıyoz" mantığı ile verildi ama olayın aslı böyle değil. Tamamen insanların aklını çelerek coin piyasasına ve büyük yatırımcılarına para kazandırmak amaçla yapılmış bir spekülasyon.Eğlence amaçlı çıkarılmış bir coin zaten tıpkı Doge coin gibi. Doge coin bu kadar yükseldi diye bu coin de ilk çıktığında ve Binance'de listelendiğinde çok talep olduğu için bu kadar yükseldi.
Acemi gözüyle evetArkadaşım kusura bakma ama olaya tam bir acemi gözü ile bakıyorsun. Yapılan spekülasyonların boyutunun farkında değilsiniz. Doge coin dediğiniz şey size "Biz bunu eğlence için çıkarmıştık ama baktık talep var bizde satıyoz" mantığı ile verildi ama olayın aslı böyle değil. Tamamen insanların aklını çelerek coin piyasasına ve büyük yatırımcılarına para kazandırmak amaçla yapılmış bir spekülasyon.
Yaptığın yatırımın boyutu seni o konuda profesyonel yapamaz. Şahsen ben kendim yıllardır borsa işi ile uğraşıyorum ve kendimi bu konuda geliştirdiğimi düşünüyorum. Ancak çok insanlar gördüm ellerinde tonla parası var ama şirketin karlılık oranlarına, fiyat kazanç oranlarına, grafiğine vs. bakmadan yatırım yapan.Acemi gözüyle evet![]()
Kardeşim ben tabloyu paylaştım böyle bir yatırım yapılmış olsa bu kadar para kazanırdın diye. Şimdi git sana Shiba mı al diyorum. Shit coin zaten çoğu Bitcoin, Ethereum vs hariç diğerleri beş para etmez. YTD.Yaptığın yatırımın boyutu seni o konuda profesyonel yapamaz. Şahsen ben kendim yıllardır borsa işi ile uğraşıyorum ve kendimi bu konuda geliştirdiğimi düşünüyorum. Ancak çok insanlar gördüm ellerinde tonla parası var ama şirketin karlılık oranlarına, fiyat kazanç oranlarına, grafiğine vs. bakmadan yatırım yapan.