Mahmut Yılmaz
80+ Silver
Günde 1-2 saat vakit ayırarak yazılımda ne kadar ilerleyebilirim? 1 yıl içerisinde.
Amacına göre değişir ne alanda ilerlemek istiyorsunGünde 1-2 saat vakit ayırarak yazılımda ne kadar ilerleyebilirim? 1 yıl içerisinde.
Temel oluşturmak istiyorum hocamAmacına göre değişir ne alanda ilerlemek istiyorsun
Hocam ben teknoloji ile ilgilenmeyi seven birisiyim aynı zaman da yazılıma da ilgim var ancak yazılım öyle bir şey ki Yapması başka bir şey. herkesin yapabileceği bir şey değil o yüzden. Ondan dolayı da deneme yapmadan 1 yılınızı gömme planı yapmamanızı öneririmTemel oluşturmak istiyorum hocam
Hocam bu net cevap verilebilecek bir soru değil. 10 yıldır bu işi yapıp Jr. seviyesinde olanda var 5 yılda uzman/mid olanda. Ancak şöyle bir veri verebilirim sana. 1-3 yıl arası tecrübe kurumsal firmalar için çoğu zaman Jr. olarak değerlendirilir. Yani senin 1 yıl boyunca 1-2 saat vakit ayırman seni en fazla bir şirkette Jr seviyesinde işe başlatacak hale getirir. Tabi amacın bu alanda kariyer yapmak ise.Günde 1-2 saat vakit ayırarak yazılımda ne kadar ilerleyebilirim? 1 yıl içerisinde.
Mantıksız bir düşünüce , bence kesinlikle bir amacınız olmalı ha dersenizki yazılımcı olmayacağım sadece temel bileyim dursun o zaman farklıTemel oluşturmak istiyorum hocam