Neler Yeni

Yardım 1 tane 2k 1 tane 1080p monitor alsam olurmu

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Olur tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k yı ana ekranınız yapıp 1080 i yan ekran kullanırsınız düzgün kablolar ile alırsınız. Tabi 2k da iş görür görüntü sağlamanız için kullandığınız ekran kartınında önemi var.

mexvell67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olur tabii ki

2k yı ana ekranınız yapıp 1080 i yan ekran kullanırsınız düzgün kablolar ile alırsınız. Tabi 2k da iş görür görüntü sağlamanız için kullandığınız ekran kartınında önemi var.

hocam peki bu monitor nasıldır

Olur tabii ki

2060 ?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Ekran kartı ok. Ancak monitör için en doğru cevabı kullanan arkadaşlar verebilir. Viewsonic monitörleri uzun süredir satın alıp kullanmadım. Hem youtube incelemeleri hemde kullanıcı yorumlarını okuyarak değerlendirin. Ama illaki forumda da ürünü kullanan çıkacaktır.

mexvell67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı ok. Ancak monitör için en doğru cevabı kullanan arkadaşlar verebilir. Viewsonic monitörleri uzun süredir satın alıp kullanmadım. Hem youtube incelemeleri hemde kullanıcı yorumlarını okuyarak değerlendirin. Ama illaki forumda da ürünü kullanan çıkacaktır.
yardımınız için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,321
Üyeler
161,435
Son üye
özgür41
Top Bottom