İhtiyaca göre değişir. Öncelikle üniversite öğrencisi misin? Okulda laptop lazım oluyor mu? Sık ziyaret eden biri misin? Ailenle mi yaşıyorsun başka şehirde mi? Yazın uzun süre başka şehirlere gidiyor musun? Bunlara cevabın evetse windows veya mac os notebook alman lazım. Değilse masaüstü iyidir. Windows mu mac mi sorusuna gelirsek. Üni öğrencisiysen ve okulda kullandığınız programlar varsa bunlar önemli. Bazı programlar mac te olmadığı için mac baştan elenir. Ya da çok oyun oynuyor musun? Mac alırsan nasıl oyun oynamayı düşünüyorsun? Mac in hafif olması, ısınma derdinin olmaması, ekranının güzel olması avantajlar. Mac kullanırken en ufak şeyde mac i açar kullanırdım. Çünkü hem taşıma derdi yok, priz derdi yok. Hemde hafif. Ayrıca sessiz. Yani kullanım senaryona göre karar vermek lazım32.000 TL bütçem var sizce 2 seçenek arasında kaldım
1. Seçenek : Macbook M2
2. Seçenek : Masüstü pc ve normal bir laptop
sizce hangi seçenek daha mantıklı
En iyi seçenekler şöyle. Masaüstü>laptop>mac.32.000 TL bütçem var sizce 2 seçenek arasında kaldım
1. Seçenek : Macbook M2
2. Seçenek : Masüstü pc ve normal bir laptop
sizce hangi seçenek daha mantıklı
Mac hangi şartta olursa olsun para israfıdır. Arayüzü güçlü işlemcisi leşEn iyi seçenekler şöyle. Masaüstü>laptop>mac.
Çok saçma bir yorum. Bir laptop alırken bakılan pek çok kriter var. Mac e para israfı demenin bi mantığı yok. Hayatında hiç macbook kullandın mı?En iyi seçenekler şöyle. Masaüstü>laptop>mac.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mac hangi şartta olursa olsun para israfıdır. Arayüzü güçlü işlemcisi leş
Aslında macbook çok hoşuma gidiyor ama 8 gb olanını alabiliyorum 16 GB bütçem yetmiyorÇok saçma bir yorum. Bir laptop alırken bakılan pek çok kriter var. Mac e para israfı demenin bi mantığı yok. Hayatında hiç macbook kullandın mı?
Kullandığın programlara bağlı. 8 gb az . Ama nadirde olsa bazı kişilere yetiyor. Ben 16 gb kullandım. 16 olsa daha iyi tabiAslında macbook çok hoşuma gidiyor ama 8 gb olanını alabiliyorum 16 GB bütçem yetmiyor
Zaten kafama takılan 8 Gb yeter mi
windows ramleriyle bir olmuyor, ıphonelardakı gibi daha performanslı oluyor diye bılıyorumAslında macbook çok hoşuma gidiyor ama 8 gb olanını alabiliyorum 16 GB bütçem yetmiyor
Zaten kafama takılan 8 Gb yeter mi
Hocam sonuç olarak 32.000 TL para verecegim 8Gb ram olması biraz mantıksız olur uzun ömürlü olmazKullandığın programlara bağlı. 8 gb az . Ama nadirde olsa bazı kişilere yetiyor. Ben 16 gb kullandım. 16 olsa daha iyi tabi
windows ramleriyle bir olmuyor, ıphonelardakı gibi daha performanslı oluyor diye bılıyorum
8<16 olarak bakmak biraz garip oluyor onu demek istedimHocam sonuç olarak 32.000 TL para verecegim 8Gb ram olması biraz mantıksız olur uzun ömürlü olmaz