Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 635
arkadaşlar merhaba m2 ssdm yetmedigi için yeni bir ssd lazım ssd önerilerinizi bekliyorum
ilerde sistemi yükseltirim dersen, bi tane daha m2 ssd al. m2 den sataya dönüştürücüler var onlarla kullanırsın ileriye dönük olur.arkadaşlar merhaba m2 ssdm yetmedigi için yeni bir ssd lazım ssd önerilerinizi bekliyorum
hocam sistemi yükseltirim ama sata dönüştürücülerde performans kaybı var diye biliyorumilerde sistemi yükseltirim dersen, bi tane daha m2 ssd al. m2 den sataya dönüştürücüler var onlarla kullanırsın ileriye dönük olur.
tabi m2 performansı alamazsın sata da biyere kadar destekliyorhocam sistemi yükseltirim ama sata dönüştürücülerde performans kaybı var diye biliyorum
ama ilerde sisteme takınca daha rahat edersintabi m2 performansı alamazsın sata da biyere kadar destekliyor
olur hocam o da olur ama 2.5 inçlik normal ssd olursa daha iyi olur ileride m2 yi çıkarıp daha yğksekkapasiteli bir şey alırımtabi m2 performansı alamazsın sata da biyere kadar destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama ilerde sisteme takınca daha rahat edersin
sata ssd alınacaksa samsung alınmalı bence. çoğu sata ssd kronik sorunluolur hocam o da olur ama 2.5 inçlik normal ssd olursa daha iyi olur ileride m2 yi çıkarıp daha yğksekkapasiteli bir şey alırım
iyi gibi duruyor hocam attıgınız samsungsata ssd alınacaksa samsung alınmalı bence. çoğu sata ssd kronik sorunlu
samsung da çok pahalı https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...z-77e1t0bw-2-5-sata-3-0-fiyati,997687312.html
WD Blue nin harddiskleri iyi oluyordu bunu da araştırabilirsiniz![]()
Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 2.651,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
zaten ssd nin nirvanası samsung da çok pahalı benceiyi gibi duruyor hocam attıgınız samsung
wd blue da iyiymiş sizce hangisi?sata ssd alınacaksa samsung alınmalı bence. çoğu sata ssd kronik sorunlu
samsung da çok pahalı https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...z-77e1t0bw-2-5-sata-3-0-fiyati,997687312.html
WD Blue nin harddiskleri iyi oluyordu bunu da araştırabilirsiniz![]()
Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 2.651,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
wd blue nin sata ssd sini bilmiyorum, harddiskte en iyisi oydu. biraz araştırıp ona da yönelebilirsiniz.wd blue da iyiymiş sizce hangisi?
wd blue m2 kullanıyorum aşırı memnunum bu da iyidir herhaldewd blue nin sata ssd sini bilmiyorum, harddiskte en iyisi oydu. biraz araştırıp ona da yönelebilirsiniz.
hocam peki ssd geldiginde kurulumu ve biçimlendirmesini nasıl yapacagımwd blue nin sata ssd sini bilmiyorum, harddiskte en iyisi oydu. biraz araştırıp ona da yönelebilirsiniz.
o hiç belli olmuyor bazı markalar m2 yi çok iyi yapıyor bazıları da satayıwd blue m2 kullanıyorum aşırı memnunum bu da iyidir herhalde
takın direk görür zaten sistemwd blue m2 kullanıyorum aşırı memnunum bu da iyidir herhalde
hocam peki ssd geldiginde kurulumu ve biçimlendirmesini nasıl yapacagım
anladım hocam çok teşekkür ediyorum biraz daha araştırıp bakıyım ben sağolun iyi gecelero hiç belli olmuyor bazı markalar m2 yi çok iyi yapıyor bazıları da satayı
takın direk görür zaten sistem