Neler Yeni

1 TB HDD Mİ 500 GB SSD Mİ ?

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
ss.png

Sistemim de M.2 500 GB SSD mevcut fakat yetersiz geleceğinden bir daha depolama aygıtı almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi uygun olur bu arada sosyal medya da editle, oyun modlarıyla bayağı uğraşırım 50 GB'ye yakın dosyam mevcut mesela, hangisi daha makul olur depolama alanını yiyen oyunları da silmek istemiyorum örneğin GTA V, RDR2 kesinlikle silmeyeceğim oyunlardan kenarda köşede dursun istiyorum...

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
halihazırda ssd varsa 1tb hdd almanız daha mantıklı olur zaten windows un mevcut ssdnizde yüklü hız olarak hiçbir değişiklik olmaz

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Alıntıyı görüntüle
Sistemim de M.2 500 GB SSD mevcut fakat yetersiz geleceğinden bir daha depolama aygıtı almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi uygun olur bu arada sosyal medya da editle, oyun modlarıyla bayağı uğraşırım 50 GB'ye yakın dosyam mevcut mesela, hangisi daha makul olur depolama alanını yiyen oyunları da silmek istemiyorum örneğin GTA V, RDR2 kesinlikle silmeyeceğim oyunlardan kenarda köşede dursun istiyorum...
hikayeli oyunlar için hdd alabilirsin ama 2.el temiz olanlara bak derim 725 verilmez bence

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
ssd ama bu ssd değil.

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Alıntıyı görüntüle
şimdi şöyle ben olsam aşırı dosyaya ihtiyacım yoksa 300 400 gb işime yetecekse ssd alırım.
Hdd alırsan hdd de dosya transferi ssd deki gibi olmaz

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
hikayeli oyunlar için hdd alabilirsin ama 2.el temiz olanlara bak derim 725 verilmez bence
hocam artık hikayeli oyunlarda hdd ye yemiyor en son forza horizon falan crash veriyordu atomic heart.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
HDD de forza 4-5 bir sürü 3A oyun oynadım hiçbir sorunla karşılaşmadım
Ben çok sorunla karşılaşmiştım borderlands 3 te mesela dokular geç yükleniyordu aaa oyunlarda drop giriyordu.

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
A320 MK anakarta bir tane daha M2 SSD alsam nasıl olur peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane takılabiliyor mu ?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Alıntıyı görüntüle
bence hdd al tamda videolar için harcanılabilir depolama birde 500 ile 1tb arasında bayağı fark var öylede bir avantajın olacak
birde o paraya crucial kingston markanın ssd var onu alın alacaksanız

Top Bottom