Neler Yeni

1 TB M2 SSD ÖNERİSİ.

zncpwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker
Merhaba arkadaşlar. 1 TB ssd alacağım. Mümkün olan en uygun ürünü almaya çalışıyorum. Amazon üzerinden 200TL kuponum olduğu için amazondan bakıyorum.
Anakartım MSI Pro B650M-P.
Baktığım iki ürünün linkini aşağıya ekliyorum. Exceria G2 almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
İşletim sistemini de içerisine kuracağım. Oyun ve genel kullanım olarak değerlendireceğim.
Exceria G2'de DRAM olduğu için daha yakınım fakat DDR4 Dram bulunuyormuş. Bu bir dezavantaj oluşturur mu?
Başka önerileriniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,752
İsim
.
Merhaba arkadaşlar. 1 TB ssd alacağım. Mümkün olan en uygun ürünü almaya çalışıyorum. Amazon üzerinden 200TL kuponum olduğu için amazondan bakıyorum.
Anakartım MSI Pro B650M-P.
Baktığım iki ürünün linkini aşağıya ekliyorum. Exceria G2 almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Başka önerileriniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Yanlış düşünüyorsun NV2 daha iyi kioxia nın hız sağlık sorunları var uzun vadede sıkıntı çıkarıyor.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,650
İsim
Emre siyah

zncpwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış düşünüyorsun NV2 daha iyi kioxia nın hız sağlık sorunları var uzun vadede sıkıntı çıkarıyor.
Forumda çoğu kişi nv2 yerine G2 nin daha iyi olduğunu belirtmiş. Aslında dediğim gibi DRAM olayı beni G2 ye yönlendiriyor. Fakat anakartim ddr5, G2 nin dramı ddr4. Bu bir sorun teşkil eder mi ?

Top Bottom