Öneri 1 TB M2 SSD önerisi?

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
Arkadaşlar başlıktaki gibi 1tb m2 ssd ihtiyacım var. DRAM olması tercihim. Çünkü hem windows kuracağım hem de unreal engine gibi programlar ile çalışacağım. Bütçem 2-2.5 arası.

1754857595436.webp

Bu model işinizi görür

Son düzenleme:
Bu modelde DRAM bulunmuyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Dram Yok Evet Ama Dramlı Alacaksan Bütçeye Kıyman Lazım O Fiyatlarda Dramlı Model Bulsan Bile Çok Verim Alamazsın O Yüzden Dramsız Olarak Bu Ürün Güzeldir .

Dram Yok Evet Ama Dramlı Alacaksan Bütçeye Kıyman Lazım O Fiyatlarda Dramlı Model Bulsan Bile Çok Verim Alamazsın O Yüzden Dramsız Olarak Bu Ürün Güzeldir .
Bi arkadaş exceria g2 önerdi. Alternatif bir şey bulamazsam onu alacağım.

tbw değeri düşük değil mi diğer ssd'lere göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kioxia markası ben biraz korkutuyor. Uzun vadede başımın ağrımasını istemiyorum. Saçma sapan sorunları yok değil mi? Ayrıca farklı forumda bir kişi performansı hızlı düşüyor diye belirtmiş.
Neden korkutuyo hocam toshibanın depolama aygıtlarında köklü geçmişi var. Artık kioxia adı altında depolama ürünlerini üretiyor. Japon markası güvenilirdir piyasadaki en sağlam markalardan

Neden korkutuyo hocam toshibanın depolama aygıtlarında köklü geçmişi var. Artık kioxia adı altında depolama ürünlerini üretiyor. Japon markası güvenilirdir piyasadaki en sağlam markalardan
Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Kioxia Kronik Isınma Ve Çabuk Sağlık Düşme Sorunlu .

Geri