Öneri 1 TB SATA SSD önerisi 2000-3000TL Bütçe

VVentos

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
2500
Halihazırda anakartıma takılı bir adet M2 SSD'ye sahibim. 500 GB depolama yetersiz geldiği için ek depolamaya alacağım. Anakartımdan dolayı çift SSD kurulumu adaptör alsam bile yapamıyorum bundan dolayı SATA almaya karar verdim.
2000-3000 arasında bütçem var.

Ürünlerin adını internete yazınca daha ucuz alınabilir yerleri çıkıyor. Sizin bu üsttekiler hakkında görüşünüz ve ekstra önerileriniz varsa bekliyorum.

Anakartım: PRIME B450M-A II

Hocam kendi fikrimi belirteyim size. Anakartin hangi Gen Serisini destekliyorsa Ona gore
1 TB m2 ssd al. Sonra Eski M2 yi sat Onunla da SSD al. herzaman M2 ssd kullanmaya calis.

Sandisk Ssd plus kronik sorunlu değil miydi? Benimki 2 ayda hızları 2 3 mb ye düşmeye başladı.

Hocam kendi fikrimi belirteyim size. Anakartin hangi Gen Serisini destekliyorsa Ona gore
1 TB m2 ssd al. Sonra Eski M2 yi sat Onunla da SSD al. herzaman M2 ssd kullanmaya calis.
İleride de bu SATA'yı kullanma ihtimalim var. Ondan dolayı eğer M2 alırsam 2TB gibi depolamaya sahiplerinden almayı planlamıştım.
Sandisk Ssd plus kronik sorunlu değil miydi? Benimki 2 ayda hızları 2 3 mb ye düşmeye başladı.
Kioxia ve diğerleri nasıl sizce ?

Fikrim Yok 2 tane ssd aldım 2 side kronik sıkıntılı çıktı benden tavsiye alma.
Ama kioxia fp olarak iyi gibi..

Geri