İntenso alabilirsinArkadaşlar bir tane sata ssd buldum fiyatı oldukça uygun. Sizce iyi midir alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bulduğum sata ssd budur.
M2 ssd anakartta yuvaya yerleştiriliyor. Bende 512 GB var ancak yetersiz. Fazladan m2 yuvası olmadığından mecburen HDD veya SATA SSD almam gerek. HDD artık alınmaz devri geçti gitti. Bu yüzden sata alıyorum. Bir kablo ile anakarta bağlıyorsun sonra kasada bir yere yerleştir isterse boşta bile durabilir.Satayla normal ssd arasında ne fark var bilmediğimden soruyorum
Anakartın nedir 1 tane daha m2 alabiliriz çünkü.M2 ssd anakartta yuvaya yerleştiriliyor. Bende 512 GB var ancak yetersiz. Fazladan m2 yuvası olmadığından mecburen HDD veya SATA SSD almam gerek. HDD artık alınmaz devri geçti gitti. Bu yüzden sata alıyorum. Bir kablo ile anakarta bağlıyorsun sonra kasada bir yere yerleştir isterse boşta bile durabilir.
https://www.amazon.com.tr/PrimeX-PX...?keywords=m2+to+pcie+x1&qid=1693651059&sr=8-1 dostum bununla al bence ssd alırsın 1 tb lik direk işin çözülürArkadaşlar bir tane sata ssd buldum fiyatı oldukça uygun. Sizce iyi midir alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bulduğum sata ssd budur.
Anakartta fazladan m2 yuvası yok. Gigabyte a520m kv2
Senin dilin ne söyler beyim. Böyle bir olay var mı gerçekten biraz detay verebilir misin ilk kez duyuyorum nasıl oluyor tam olarak.Alıntıyı görüntüle
Şu girişe dönüştürücü ile M2 takabiliriz. Simdiki SSD niz nedir? Onu bu girişe takalım. Yeni 1TB ı M2 girişine takarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bütçeyi ne kadar aşabilirsiniz?
teşekkür ederimM2 ssd anakartta yuvaya yerleştiriliyor. Bende 512 GB var ancak yetersiz. Fazladan m2 yuvası olmadığından mecburen HDD veya SATA SSD almam gerek. HDD artık alınmaz devri geçti gitti. Bu yüzden sata alıyorum. Bir kablo ile anakarta bağlıyorsun sonra kasada bir yere yerleştir isterse boşta bile durabilir.
Bence 1TB SSD alalım. Bunu M2 girişine gakip Windows u buna kuralım.Senin dilin ne söyler beyim. Böyle bir olay var mı gerçekten biraz detay verebilir misin ilk kez duyuyorum nasıl oluyor tam olarak.