HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,811
Öyle yapın o zamanBence yerinde kalsın yeni m2yi oraya takmak daha mantıklı firmattan vs anlamıyorum bide ben elime yüzüme bulaştırırım![]()
Öyle yapın o zamanBence yerinde kalsın yeni m2yi oraya takmak daha mantıklı firmattan vs anlamıyorum bide ben elime yüzüme bulaştırırım![]()
Sanırım bahsettiğiniz DRAM özelliği ssd nin ömrünü de uzatan önemli bir olaymış. O halde dediğinizi yapıp 1 TB olana windows kuracağım. Peki eskisinde de windows var bunu nasıl yapacağız?Windows aktarma yerine baştan format daha mantıklı olacaktır. Uğraşmayım derseniz şimdiki SSD niz kalsın M2 slotunda diğerini dönüştürücü ye takınız.
Eksisinden oyunları tekrar indiremezsen 1TB a kopyala sonra disk yonetiminden birim sil de, sonra tek parça yeni birim oluştur.Sanırım bahsettiğiniz DRAM özelliği ssd nin ömrünü de uzatan önemli bir olaymış. O halde dediğinizi yapıp 1 TB olana windows kuracağım. Peki eskisinde de windows var bunu nasıl yapacağız?
Bu arada kasanın içinin fotoğrafını atayım. Buraya takacağım döntüşürücü tipi sizce nasıl olmalı? 2 tip gördüm bir tanesi m2 gibi gözüküyor diğeri ise daha büyük.Eksisinden oyunları tekrar indiremezsen 1TB a kopyala sonra disk yonetiminden birim sil de, sonra tek parça yeni birim oluştur.
Benim attığımı alacaksınız M2 tipinde olanların sabitlemesi yok.Bu arada kasanın içinin fotoğrafını atayım. Buraya takacağım döntüşürücü tipi sizce nasıl olmalı? 2 tip gördüm bir tanesi m2 gibi gözüküyor diğeri ise daha büyük.
Kusura bakmayın ilk dediğinizde tam anlamamıştım şimdi net anladım.Size diyorum ki o tip almayın. Sarkıp ekran kartına VS değecek!
Kusura bakmayın ilk dediğinizde tam anlamamıştım şimdi net anladım.
Bu m2 ve ve bu dönüştürücüyü sepete ekledim toplam 1142 TL tuttu. Sipariş oluşturmadan önce biraz daha para koyup şunu alman daha mantıklı olur diyebileceğiniz bir m2 veya dönüştürücü varsa söyler misiniz? Bütçeyi biraz aşabilirim almışken iyisi olsun taraftarıyım.
Ben tanesi 540tan 2 tane 480 GB hp sata aldım daha ucuza geliyoÖyle daha pahalıya denk gelmez mi sizce?
O kısmı olmayan bulamadım. Yanlış biliyor olabilirim ancak işaretlediğiniz kısım m2 slotuna değilde kasanın arka tarafına doğru denk gelmiyor mu? Yani pciex1 yazısı ve hemen yanında ki çöp kutusu simgesinin olduğu kısma.Alıntıyı görüntüle
Bu kısım,
Alıntıyı görüntüle
Alttaki m2 SSD nin şurasına değebilir, dönüştürücü de orayı kırmamız gerekebilir.
Ora olmayan bi dönüştürücü bakayım.
Siz de bakar mısınız değer mi yükseklikleri nasıl?
https://www.amazon.com.tr/dp/B08T1Q...e=380333&creativeASIN=B08T1QQZ1T&linkCode=asn bunu almayı düşünüyorum bende m2 depolaması doluyor başka m2 yer yok o yüzden mantık lı mı ?Size diyorum ki o tip almayın. Sarkıp ekran kartına VS değecek!
denk gelmez hocam x1 girişinin arkasında kalıyor o bölümAlıntıyı görüntüle
Bu kısım,
Alıntıyı görüntüle
Alttaki m2 SSD nin şurasına değebilir, dönüştürücü de orayı kırmamız gerekebilir.
Ora olmayan bi dönüştürücü bakayım.
Siz de bakar mısınız değer mi yükseklikleri nasıl?